Dragos Bunea a depășit limita de stocare a mesajelor private și nu mai poate accepta alte mesaje până eliberează din spațiu.
Sunt perfect de acord cu absolut tot ceea ce am citit. Inca de la inceput am fost constient de urmarile comportamentului meu. Tocmai de aceea, chiar ma intrebam cum de nu am fost "interzis" pana acum. Dar cred ca inteleg, explicatia pe care tocmai am primit-o imi demonstreaza ca Seopedia este pe maini bune, cel putin in ceea ce priveste persoanele care o conduc.
Sunt mandru ca acest forum este condus de astfel de oameni! Si voi continua sa fiu si dupa o eventuala pierdere a calitatii de membru.
Respect pentru oamenii care stiu ce inseamna imixtiunea si nu uzeaza niciodata de ea. Si pentru cei care stiu sa gestioneze corect o situatie de acest gen!
Vand tractor.
LE: Cel mai frumos cadou pe ziua de azi.
@relansat - Man, m-ai vazut citind aici? Super tare! Trimite acum
PS Off-ul meu: Cine e Apex? Cumva un super afiliat de pe .com care a facut "avere" vanzand nimicuri sau ma insel? Nu de alta, dar imi pare cunoscut limbajul.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Din respect pentru Dan, si pentru a nu ma mai intelege altii gresit, nu-ti voi da raspunsul care ar trebui. As dori totusi sa te intreb ceva...Crezi ca asociind numele de utilizator Apex cu afirmatia a facut "avere" vanzand nimicuri rezolvi ceva? Consideri ca asta este singura modalitate prin care poti demonstra ca esti in acord cu anumiti utilizatori ai forumului?
@Apex - era o intrebare, pentru tine sau pentru cei care stiu cine esti. Am citit ce ai scris legat de afiliere si am mai vazut o astfel de abordare in [rin alte locuri, de aceea am intrebat, deci ai facut afiliere pe .com vanzand carti electronice sau nu?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
In regula, sa zicem ca te cred. Dar modul in care ai formulat intrebarea este unul tendentios, nu crezi? Sau nu vrei sa crezi?! Si NU, nu sunt persoana la care te gandesti. Plus ca, in ipoteza in care intrebarea ta este una cat se poate de legitima, nu-i vad rostul. Nu sunt persoana publica, asa ca, in afara cazului in care situatia o cere (sau eu consider ca prezinta vreun avantaj pentru mine), nu prefer sa-mi fac publice datele personale pe internet.
Pe de alta parte, daca iti doresti cu adevarat, poti afla cine sunt. Dar nu cred ca vei afla nimic interesant. Sunt un simplu om, nimic mai mult.
.. e sublimă, dar lipsește cu desăvârșire! M-ati bine - dispus!Plus ca, in ipoteza in care intrebarea ta este una cat se poate de legitima, nu-i vad rostul.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)