Rezultate 1 la 10 din 71

Subiect: Varsa-ti oful!

Vizualizare arbore

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

"Oful" despre care se prezuma ca mi l-as varsa este fara doar si poate cel definit aici, la punctul b.
    Sunt prea batran ca sa mai accept trollingul de acest gen. Stiu ce vrei sa demonstrezi, stiu ca stii regulamentul, dar din punctul meu de vedere bunul simt primeaza in fata regulamentului. De aceea consider foarte grave jignirile la adresa oricui. Si tot din punctul meu de vedere, scarba si dezgustul fata de o vanzare oarecare de domenii, exprimate de tine aici, sunt tot jigniri.

Si cum nu ti-a spus nimeni in clar, ti-o spun eu: te rog frumos sa-ti revizuiesti atitudinea, pentru a avea o sedere cat mai placuta pe forum. Evita jignirile, oricat de "fine" ar fi ele. Te rog de asemena sa tii cont ca daca aplicarea regulamentului este flexibila in sensul ca nu s-au dat infractiuni pentru anumite puncte, se pot da fara sa fie nevoie de acoperire in regulament. Adica daca enervezi suficient de multe persoane, ai toate sansele sa primesti infractiuni si chiar interdictii fara sa fi incalcat flagrant un anume punct.

Asa ca....

(scuzati cacofonia)
    Ultima modificare făcută de Dan; 15th January 2015 la 12:24.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •