Sunt prea batran ca sa mai accept trollingul de acest gen. Stiu ce vrei sa demonstrezi, stiu ca stii regulamentul, dar din punctul meu de vedere bunul simt primeaza in fata regulamentului. De aceea consider foarte grave jignirile la adresa oricui. Si tot din punctul meu de vedere, scarba si dezgustul fata de o vanzare oarecare de domenii, exprimate de tine aici, sunt tot jigniri."Oful" despre care se prezuma ca mi l-as varsa este fara doar si poate cel definit aici, la punctul b.
Si cum nu ti-a spus nimeni in clar, ti-o spun eu: te rog frumos sa-ti revizuiesti atitudinea, pentru a avea o sedere cat mai placuta pe forum. Evita jignirile, oricat de "fine" ar fi ele. Te rog de asemena sa tii cont ca daca aplicarea regulamentului este flexibila in sensul ca nu s-au dat infractiuni pentru anumite puncte, se pot da fara sa fie nevoie de acoperire in regulament. Adica daca enervezi suficient de multe persoane, ai toate sansele sa primesti infractiuni si chiar interdictii fara sa fi incalcat flagrant un anume punct.
Asa ca....
(scuzati cacofonia)
Ultima modificare făcută de Dan; 15th January 2015 la 12:24.
Trust, but verify.
Aveti 24 de ore sa va conformati regulamentului acestui topic.
In afara de postarile mutate de mine, toti cei care scriu aici trebuie sa se conformeze.
Cititi cu atentie primul post din topic (inclusiv stelutele). Este ultimul avertisment.
Trust, but verify.
Imi place cum presupui tu fara o baza reala cum ca eu as fi cunoscut gloria cu domeniul respectiv. Pentru cultura ta generala, unul dintre aspectele care ne diferentiaza este acela ca eu nu ma laud ca fac bani din afiliere, nu fac topuri si alte balarii de acest fel, ca mai apoi sa-mi ofer "serviciile" de consultanta in affiliate marketing pe un site care arata cel putin penibil. Sau esti cumva platit sa "ridici" piata, ori anumite retele?!
Stiu ca ai pe stoc zeci sau poate sute de domenii/site-uri fara valoare, ca doar tu esti cel care inregistreaza cu sutele/miile pentru a face affiliate marketing. Te-as invita sa incerci aceeasi reteta pe .com. Si pe urma sa vad ce topuri mai faci.
As putea sa-ti dau exemple concrete, dar nu meriti. Si nu vreau sa calc pe urmele tale. Daca nu ma cunosti, mai bine taci. Si daca nu ai nimic important de spus, cu atat mai mult sa taci.
Multumesc pentru observatie, cu siguranta voi tine cont de aceste recomandari. Exista totusi ceva ce nu inteleg: jignirile, oricat de fine, nu sunt permise doar atunci cand le face un utilizator fara reputatie, care nu are nici o contributie reala la dezvoltarea acestui forum? Recunosc, nu am o astfel de contributie. Deci inca o data, doar cei "cu vechime" au voie sa critice? Aluziile la de genul "pacalici", "cretin" etc. nu sunt considerate jigniri "fine"?
Eu nu mi-am exprimat scarba si dezgustul in mod specific fata de vanzarea respectiva, ci fata de comentariile acide si lipsite de fundament pe care le-a facut in subiectul deschis de mine. Dar cred ca pentru anumiti utilizatori ai acestui forum asta este o boala. Oare este chiar atat de greu sa te abtii? Sau daca nu o poti face, este chiar atat de greu sa nu mai comentezi cu scopul vadit de provoca rau?
Nu exista absolut nici o problema daca ma declara cineva persona non grata. Sunt foarte constient ca deranjez, asta pentru ca adevarul doare aproape intotdeauna. Daca nu sunt suportabil aici, sunteti liberi sa luati orice fel de masuri, fie ca sunt ori nu in acord cu Regulamentul. Oricum, viata mea nu atarna de acest forum.
Multumesc inca o data pentru observatie. Apreciez foarte mult modul de adresare.
Dar niste fizica cuantica nu ai vrea sa incerce? Niste experimente de biologie moleculara?
Acum pe bune, nu sunt eu cel mai fara de pacat de pe aici, dar de cand ai intrat pe forum te arunci numai in contre si in jigniri gratuite si culmea, impotriva unor membri care nu numai ca au dat de munca unor freelancer de pe aici, dar care dau si sfaturi gratuite si fac si performanta pe deasupra.
Penal. Dovedeste lipsa de educatie si de respect fata de sine si fata de comunitate.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Nu ar fi fost mai inteligent din partea dvs. sa verificati mai amanuntit cum stau lucrurile? Una este raspunzi la obiect unor ofense ce ti-au fost aduse pe nedrept (ceea ce am facut eu) si cu totul altceva este sa te legi de toata lumea doar pentru ca poti si pentru ca ai multe "casute" verzi (cum fac anumiti utilizatori). Eu am fost, in tot cazul, in legitima aparare.
Daca vrei sa convingi pe cineva ca Serban te-a atacat, mai bine uita! Nu stiu de ce dar parca e taman invers!Eu am fost, in tot cazul, in legitima aparare.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Iti explic.
Un membru mai vechi are avantaje fata de un membru nou. Aceste avantaje nu se rezuma la forum, e vorba de avantaje sociale in general.
Ne putem imagina ca forumul este un bar (am mai dat exemplul asta) cu clienti vechi, care intra zilnic si beau o bere, mai discuta intre ei, se suna si se saluta fara sa fie neaparat in barul respectiv. Intre ei s-a format o relatie deja, exista niste glume acceptate intre ei si exista niste glume ale barului. De asemenea, proprietarul barului le acorda o libertate mai mare, pentru ca are deja incredere in ei.
De asemenea, limbajul intre ei si in bar s-a modificat, tocmai in baza acestor relatii sociale. Este adevarat, limbajul putin mai agresiv este trecut cu vederea pentru unii membri mai vechi si asta poate parea nedrept. Dar din cunostintele mele, acesta nu vine niciodata gratis si neprovocat (foarte important).
Cand intri foarte rar sau esti nou, ideal este sa te adaptezi la atmosfera. Imagineaza-ti ca in barul unde tu cu prietenii beti bere in fiecare zi si va uitati la meciuri, intra unul si incepe sa impuna regulile, sa explice el cum sta treaba, sa faca "glume" cu un grup de necunoscuti care sunt prieteni intre ei.
Nu spun ca ebine sau rau ce se intampla, iti explic realitatea. Nici in societate nici in bar nici pe forum oamenii nu sunt tratati la fel. Daca un membru este respectat, cu siguranta este asa pentru ca aduce o oarecare valoare grupului.
In concluzie, ca sa ajungi sa ai o sedere placuta intr-un bar, trebuie in primul rand sa-ti placa atmosfera, apoi sa incerci sa te incadrezi in acea atmosfera. Fiind pe dos sau impotriva tuturor tocmai pe teritoriul lor, nu castigi nimic. Si cu cat insisti sa demonstrezi ca ai dreptate, cu atat ceilalti te vor privi mai de la distanta si iti vor da replici mai acide. Fa iar analogia cu barul, cearta-te cu un grup de prieteni care sta un sfert din zi la bar, in fiecare zi. Tu, care intri o data pe luna.
// Am colorat ca sa fie mai usor de digerat informatia
Ultima modificare făcută de Dan; 15th January 2015 la 13:38.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)