Problema/Dilema/Rugaminte/HELLLPPPPP
Salut, sunt nou in comunitatea seopedia , am ajuns aici datorita cautarilor pe google fie de pe teritoriul Romaniei fie de pe teritoriul Bulgariei ( sunt bulgar si sper a se lasa rasismul la o parte si scuzati limba mea romana )
- Aceasta comunitate este magnifica plina de posturi interesante si intradevar mult mai usor de a invata ceva bun si util + utilizatori experimentati
Probleme:
- Foarte multi utilizatori sunt aici doar sa critice , jigneasca sau pentru a face pe interesanti , urmarind prin sumedenia lor de posturi din 300 gasesc utile 4 ( acelea fiind la inceput ) restul doar de dragul de a fi postate
- Foarte multi utilizatori ofera reputatie negativa doar ca asa vor ei ( reputatia ar trebui urmata de un motiv foarte bine intemeiat ... nu pe motivul reputatie negativa ca nu mi-a placut cum ai pus virgula )
- Foarte multi utilizatori confunda forumul acesta cu OLX , dar totusi aceia ce condamna sunt primi in market place... ( usor penibil )
- Foarte multi utilizatori chiar daca intrebi o tampenie ... ( cum aprind calculatorul ) toti sar cu jigniri si ras .. totusi acest forum este o familie virtuala unde se impartasesc experiente , nu uitati ... candva ati fost si voi la fel ... ) nu inseamna daca sunteti mai destepti sau aveti mai multe posturi sunteti si in situatia in care puteti rade de acela ce nu stie sau in a il jigni
- Inteleg moderatori/administratori sunt extrem de ingaduitori pentru ca in fond nu se poate nici taia in carne vie pentru ca nu va fi ok ... dar totusi o asprime a regulilor nu ar strica
- oferte gratuite --- am dorit astazi sa pun pentru social media 2000 de poze funny cu mesaj pentru ca foarte multi am vazut ca activeaza pe retelele de facebook si am vrut sa le fac o bucurie sa nu se mai chinuie sa posteze ( detin o plaja foarte mare de pagini din facebook )
- Inteleg ca , Vbulletin este foarte restrictiv dar daca este nevoie il pot rescrie eu in aproximativ 12h si il pot face sa danseze
- Chiar daca uni nu au foarte multa scoala dar sunt dornici de a invata ceva , poate nu au avut posibilitatea de o educatie buna , si doresc sa faca o cariera in domeniul acesta ... nu trebuie jignit si criticat .. poate acel om se hraneste cu acel corn primit la scoala. ( Incercati sa nu mai judecati )
- Inteleg efectul de turma
Am avut parte si de primiri extrem de calduroase de la utilizatori ce sau prezentat au sarit in ajutor fie si in privat si le multumesc pe aceasta cale.
Am avut surpriza sa mi-se comunice sa nu mai deschid posturi pentru ca voi atrage reputatie negativa daca intreb prea multe lucruri sau raspund la mai multe lucruri ... si am intrebat un ambassador daca exista o asemenea restrictie si am aflat ca NU ... dar totusi ...
Cu toti am fost incepatori si o sa fim in continuare ... incercati pentru cei ce sunt rookie ... a fi ingaduitori cu ei , si nu ma refer doar la persoana mea ... si nu cred ca sunt singuru ce expune aceste lucruri ... dar eu am considerat sa fiu fairplay si sa scriu despre ele.
( Nu doresc sa isi expuna toata lumea punctul de vedere pentru ca unele sunt retinute , si multumesc tuturor pentru rep - pentru acest post )