Daca tot ai adus in discutie sistemul de reputatii, personal as scoate posibilitatea de a se oferi reputatie in sectiunea de market. Si cred ca ar mai fi cateva sectiuni unde sistemul de reputatii nu ar trebui sa fie functional. Exista useri care nu au deschis nici un thread interesant dar in schimb au o buna reputatie pentru ca au oferit in market o serie de articole gratuite pe siteurile proprii. E totusi un forum de seo, iar cine alege sa ofere gratuit comunitatii ceva, consider ca o face drept multumire pentru informatiile primite de la ceilalti membri, nu pentru a "cersi" ceva puncte de reputatie in plus. Pentru market cred ca se poate implementa, daca se va dori, ceva gen iTrade.
Deasemenea, nu stiu exact cum lucreaza noul algoritm, dar ar trebui totusi ca userii noi sa aiba o putere de alterare mai mica, asta pentru a nu risca sa ajungem la anarhie pe aici
Exista uneori tendinta ca unii dintre juniori sa incerce sa abuzeze de acest tool.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!