Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Intrebare

Duca Adrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    52
    Putere Rep
    23

Post Intrebare

Salut,

Sunt incepator intr-ale "meseriei" si doresc sa invat cum sa imi imbunatatesc cunostintele despre seo. Am un site si as dori sa invat usor-usor secretele "meseriei".

Am o citat o carte aparuta la editura MeteorPress ... banuiesc ca pentru cei un pic mai experiementati decat mine poate parea cam ciudat sa "citesti" despre SEO ... am observat ca majoritatea au invatat prin incercari repetate.

"Jucandu-ma" cu un blog pe Tumblr mi-a venit ideea sa fac un (mini)blog despre SEO , ca sa pot intelege mai usor volumul mare de informatii noi, mai ales cele din cartea despre care vorbeam mai sus.

As dori sa intreb daca este OK sa public pe blogul ala unele informatii utile de pe forumul asta .. sau altele ?

Poate afecta in vreun fel lucrul asta , pozitionarea pe Google a acestui forum ... sau altora?

Unele informatii publicate pe diverse subiecte sunt destul de interesante pentru un incepator ca mine si mi-ar prinde bine o mai buna structurare a lor.

Nu intentionez neaparat sa dau copy-paste. Sunt mai mult interesat sa inteleg informatiile de le posteaza utilizatorii mai experimentati. Mie personal unele lucruri sunt mai greu de inteles...sunt si destul de nou in domeniul asta.

Daca incalc cumva regulamentul forumului asta, pot da oricand jos informatiile neconforme.

Multumesc mult si mi-ar prinde bine pareri despre intrebarea/nedumeririle mele.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Cred ca cea mai buna metoda sa inveti bine un lucru este sa-l explici altora.
    Daca poti explica un fapt/fenomen asa de bine incat sa-l inteleaga si altii, e OK, inseamna ca il stapanesti.

Informatiile de pe acest forum fiind publice, nu cred ca e o problema in utilizarea lor. In schimb, daca folosesti copy/paste, te faci de cacao. Nu atat pentru Google, cat in fata colegilor.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    52
    Putere Rep
    23

Implicit

Eu vreau sa pot invata si intelege informatiile pe care le citesc pe forumul asta si pe alte site-uri. Sunt convins ca pentru multi dintre voi ele sunt niste lucruri banale, dar eu trebuie sa le invat de la zero.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    52
    Putere Rep
    23

Implicit

Deocamdata ... copy-paste va fi probabil intr-o prima faza un "partener de suferinta" , pana cand voi incepe sa fac si eu primii pasi cu adevarat. Pana cand voi deprinde arta de a scrie articole cu adevarat unice.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

NU e ok copy/paste pentru nimeni. Daca vrei sa faci experimente legate de cum vede google continutul duplicat, foloseste un generator de "lorem ipsum".

Iar daca doresti sa faci primi pasi in SEO, cea mai buna metoda ca sa inveti este sa iti placa ce faci si sa interactionezi cu alti oameni folosind informatiile pe care doresti sa le inveti. Nu exista alta metoda mai buna (cel putin pe planeta Pamant).
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Salut, te cert eu ca sunt mai batran!

Citat Postat în original de Duca Adrian Vezi Post
    .."Jucandu-ma" cu un blog pe Tumblr mi-a venit ideea sa fac un (mini)blog despre SEO , ca sa pot intelege mai usor volumul mare de informatii noi, mai ales cele din cartea despre care vorbeam mai sus...
    Da, copy-paste este cea mai buna metoda de a invata, de a progresa si de a-ti atinge scopurile.
    Da, informatia poate fi organizata mai usor daca nu o citesti inainte.
    Da, daca nu stii ce scrii pe blog, vei raspunde mai usor intrebarilor vizitatorilor.
    Da, daca vei avea un blog SEO te vei numi expert si vei avea zilnic mii de vizite!

Nu intentionez neaparat sa dau copy-paste. Sunt mai mult interesat sa inteleg informatiile de le posteaza utilizatorii mai experimentati. Mie personal unele lucruri sunt mai greu de inteles...sunt si destul de nou in domeniul asta.
    Deocamdata ... copy-paste va fi probabil intr-o prima faza un "partener de suferinta" , pana cand voi incepe sa fac si eu primii pasi cu adevarat. Pana cand voi deprinde arta de a scrie articole cu adevarat unice.
    1. Nu face un blog in care sa le explici altora ceea ce tu nu stii.
    2. Nu face copy-paste nici din mediul online, nici din materiale tiparite, chiar daca informatiile oferite aici sunt publice.
    3. Nu esti capabil sa creezi continut unuic, nu ai ce cauta online.

Restul ideilor sunt bune!

Carcotas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    173
    Putere Rep
    32

Implicit

Mishu trebui sa te contrazic putin , copy\paste conteaza pentru google dar nu chiar am un site relativ nou 1 an ( in comparatie cu cel de pe care am facut copy\paste cu vechime de ceva ani ) si rancheaza mai bine pe unele cuvinte decat acel site. Are un trafic de +5000\zi , si crede-ma e integral copy\paste ( titlu , continut , tags ) . Deci continutul unic e bun dar un link building facut cum trebui ajuta mai mult

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    52
    Putere Rep
    23

Red face

Am gasit un "raspuns" foarte interesant de la MATT CUTS:

Google’s Matt Cutts: Stitching Content Makes For Bad Quality Content

Sper sa nu se considere o incalcare a regulamentului ca am postat adresa de mai sus ... daca este , atunci o voi sterge.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Am gasit un "raspuns" foarte interesant de la MATT CUTS:

Google’s Matt Cutts: Stitching Content Makes For Bad Quality Content

Sper sa nu se considere o incalcare a regulamentului ca am postat adresa de mai sus ... daca este , atunci o voi sterge.
    Asta se stie de mult timp, dar spammeri tot reusesc cu metoda asta. Sunt destule site-uri care imi copiaza paragrafe scurte si le combina cu paragrafe de pe alte siteuri. Pe langa asta, pun si link catre fiecare site si rankeaza destul de bine. Si ca sa nu se inteleaga gresit, e scraping 100% si 100% duplicate content.

P.S. Ti-am rezolvat eu linkul

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    52
    Putere Rep
    23

Implicit

Mersi mult ... eu inca nu am voie sa postez linkuri ... nu au trecut cele 30 zile

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. O intrebare
    De Pancu în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 1st January 2012, 17:05
  2. Intrebare ?
    De Waddu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 13th January 2010, 20:23
  3. Intrebare PDF
    De Tudi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th October 2008, 23:07
  4. Intrebare
    De Calib în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st October 2007, 17:46
  5. intrebare
    De Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th September 2007, 11:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •