Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Register vs recomandare

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Posturile slabe sunt destul de rare.
    Mai bine sa hotarasca doar moderatorii, pentru ca ei duc in final tot greul atunci cand raportam ceva.
    Si eu tot doar pe spy si atunci cand am impresia ca nu am vazut tot ce e nou... : facebook.com/messages/669088465#!/Seopedia
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Mai bine sa hotarasca doar moderatorii, pentru ca ei duc in final tot greul atunci cand raportam ceva.
    Adevar graiesti boierule. Pana la urma ei se chinuie cu toti nebunii si cu toate nebuniile. E normal sa hotarasca ei, bineinteles impreuna cu administratorii.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Nu sunt nebuni, doar oameni cu mai putina experienta, veniti de pe cine stie ce forumuri, cu "regulamente" specifice si interese... crete (vezi postul cu forumul de link exchange intre forumuri).
    Unii utilizatori chiar nu stiu ce e seo si vor sa se documenteze pe tema "ce a muncit baiatul" care face seo, ocazie cu care abia atunci se lumineaza.
    Probabil nu vor aduce ceva nou pe forum, dar macar putem ajuta pe cativa dintre ei.
    Mi se spunea 1nesco

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Pentru moment, din cauza vestitului caz intamplat astazi, inregistrarile sunt pe hold, pana decideti cum vreti sa faceti.

Nu mai pot fi facute conturi noi (din cauza spam-ului creat de acest domn Perfu).
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Nu e numai atat, efectiv avem o gramada de useri noi incredibil de prosti si de ingramaditi. Am un anunt cu niste linkuri si zilnic dau spam dupa 1 min de conversatie cu ei pe mess, astazi primesc pm de la un nene sa ii fac oferta de linkuri, desi este publica lista cu siteuri, preturi, etc. Imi infrang primul imbold si ii raspund frumos ca uite aici e lista, sa si aleaga pachetul care ii place, si imi da raspuns ca vrea un link pe un site pe care eu nu il am si oricum subliniam ca accept doar pachete, nu vand la bucata. Ieri ma cauta unu si o lalaia la genu, ca voiam niste linkuri, dar ce siteuri ai, dar parca erau si de it, stai sa ma uit, etc.

Sigur ca vb si din pozitia celui care am deja cativa ani aici, dar parca nu am fost niciodata genul batut in cap, dar poate faceti niste clase de useri, iar ce noi sa nu poata activa decat in zona lor si sa poate avea acces in tot forumul dupa ce vor primii rating suficient. Pe aria lor isi pot prezenta proiectele, putem posta cateva ghiduri si sfaturi, etc. In functie de proiectele care le au si felul in care pun problema, vor evolua rapid catre alt statut. Asta este varianta ca sa nu tinem totui inchis forumul.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Asta se numeste SEO la kil
    Cam asta e motivul pentru care nu tin neaparat sa ajung in top cu site-ul firmei mele si conditionez preauditarile de raspunsurile dintr-un fisier
    Spam nu am primit si dimpotriva, recunosc ca pe pm m-au contactat doar oameni super. Probabil i-a speriat persana uda si nervoasa din avatar?
    Mi se spunea 1nesco

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

de acolo ti se trage

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Dupa cateva zile in care inregistrarile au fost oprite, din motivul mai sus mentionat de mine, vreau sa va reamintesc serios sa venim cu o rezolvare la problema.

Dorim sa dam drumul la inregistrari libere ? Sau facem cu scrisoare de intentie iar ?

In acest moment, nimeni nu isi poate face un cont nou in SeoPedia.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    33
    Posturi
    455
    Putere Rep
    32

Implicit

Prea multa vorbaraie si in momentul in care se vorbeste asa la general nu o sa vina nimeni sa zica cum ar vrea el sa fie. Ai avut o idee cu vot in ambasada, de ce nu faceti asa? Votati si cu asta basta.
    .

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Dupa cateva zile in care inregistrarile au fost oprite, din motivul mai sus mentionat de mine, vreau sa va reamintesc serios sa venim cu o rezolvare la problema.
    Dorim sa dam drumul la inregistrari libere ? Sau facem cu scrisoare de intentie iar ?
    In acest moment, nimeni nu isi poate face un cont nou in SeoPedia.
    Daca functionalitatea permite, exista varianta ca userii peste un anumit nivel (vechime sau reputatie dar in niciun caz numar de posturi) sa poata trimite o invitatie, sau sa ofere un cod care sa permita new signups ?
    Ceva de genul: userul X are alocat un cod (cifre+litere) care sa fie folosit ca un fel de captcha, si care sa poata fi folosit la inregistrare. In felul acesta, nivelul de seriozitate al celor care vor sa intre in comunitate ar fi oarecum mai ridicat si ceva mai sigur din moment ce poate fi recomandat de cineva care nu este banat sau a adus contributii acestei comunitati. Utilizatorii noi, care activeaza in acest domeniu (SEO, in principal) ar trebui sa aibe cunostinte (prieteni) care activeaza pe aceeasi bransa si implicit i-ar putea ajuta sa intre in sistem.
    Nu, nu vreau sa inventez roata insa uneori apar oameni noi care intr-adevar au intentii bune si ceva experienta in spate, pe diverse domenii, oameni care ar da un plus de valoarea forumului, nu ? Anticipez ideea si pe undeva, pot spune ca "da, asa este; oamenii buni sunt deja prezenti aici" (facand referire la cei vechi si cu valoare). Nu dau nume, ca sa nu jignesc pe cineva in cazul in care omit dar, personal, rar am mai gasit atatia oameni buni adunati intr-o comunitate. Exceptie face gazduirepunctinfo unde media celor buni (si activi) este de 99.80%.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare VPS
    De Cedik în forumul Hosting
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 17th July 2011, 21:06
  2. De ce ai nevoie sa devii register de domenii ?
    De palex1988 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd August 2010, 17:01
  3. recomandare
    De terminator în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd April 2009, 21:21
  4. recomandare CMS?
    De leonte în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th March 2009, 01:30
  5. parere despre register.com
    De Adrian Poputoaia în forumul Hosting
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th June 2008, 17:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.