Nu gasesc unde imi pot inseara 2-3 link-uri ca tot omul in signature. Any suggestions?
Nu gasesc unde imi pot inseara 2-3 link-uri ca tot omul in signature. Any suggestions?
Scrie ceva prin regulament. L-ai citit?
Trust, but verify.
sincer, traiesti cu impresia ca il citeste cineva?![]()
sincer, da.
Regulament Seopedia
poti sa citesti si tu, macar primele 2-3 paragrafe.
Trust, but verify.
Din cate observ majoritatea membrilor noi nu citesc regulamentul si apoi vin si pun intrebari tampite care ar putea fi evitate. Daca tot ai acces la atatea informatii nu ar fi de bun simt sa citesti regulamentul acestui forum si sa-l respecti?
Content writer & marketing afiliat
hello...cred ca se referea la faptul ca nu gaseste sectiunea unde se pot modifica semnaturile50 + posturi rezolva situatia
care e nr maxim de linkuri in semnatura ?
Citeste aici: Regulament Seopedia, chiar primul punct:
1. Semnatura oricarui utilizator, indiferent de rangul acestuia (user, moderator, grup special, administrator), nu poate contine altceva decat text si MAXIM 2 link-uri text. In cazul in care se adauga link-uri, acestea vor fi in numar maxim de doua, cu anchor de maxim 3 cuvinte fiecare. NU se pot aplica culori sau stiluri (bold, italic, font mai mare sau mai mic, etc) ale textului sau link-ului/urilor din semnatura, aceastea fiind lasate cu stilul default. Doar membrii echipei de moderare si administrare au dreptul de a aplica formatare textului semnaturii.
Nu doar ca nu stiu sa citeasca, dar nu au auzit nici de search :
semnatura
semnatura la thread
Semnatura?
Sunt sigur ca vor fi recompensati..
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)