se poate pune semnatura pe acest forum? ca nu am gasit
se poate pune semnatura pe acest forum? ca nu am gasit
Regulament Seopedia - vezi aici, o sa te lamuresti cu multe.
Citeste si Similar Threads de mai jos, o sa gasesti topicuri asemanatoare.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
eu am peste 50 de posturi dar nu gasesc in control panel sau unde altundeva sa imi salvez semnatura? Am citit si regulamentul. Recunosc ca am avut penalizari dar nu am gasit ca nu-mi va scoate semnatura daca am avut abateri.
Grupuri SeoPedia
Atunci nu ai reputatia de 10 rep.Junior SeoPedia (10 rep, 0 zile de la inregistrare, 0 posturi) - nu se afiseaza semnatura
Membru SeoPedia (10 rep, 30 zile de la inregistrare, 30 posturi)
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
si cum pot sa fac rep 10 ?
si cum pot oferi eu la altii reputatie pozitiva de aici "Did you find this post helpful ? Yes | No" daca dai yes ?
Si prin apasarea stelutei din partea stanga jos, din dreptul postului/topicului creat de persoana careia vrei sa-i acorzi reputatia:
Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.
Oricum, trebuie să îți pese ca să atragi reputația în mod natural ori să te vorbești pe privat cu unii din membri să te "reputeze". Dacă te grăbești cred că o să apelezi sigur la a doua variantă, numai să nu recunoști că faci asta
Suntem români și așa ne comportăm noi nu? Ne ajutăm unii pe alții nu? Nu?
am citit si eu despre semnatura si cred ca incep sa ma lamuresc si mi se pare foarte ok, nu venim aici doar sa postam repede ceva si sa fugim, e munca nene ca sa intelegi ceva, sa fii eventual ajutat de altii si sa ajuti si tu pe altii. Avem de muncit ca sa putem face ceva bine !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)