Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: Invalid curl configuration option in [path]/helpfulanswers.php on line 483
1 out of 1 members found this post helpful. Thank you for rating this post!
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: Invalid curl configuration option in [path]/helpfulanswers.php on line 483
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Subscriu, si eu am primit asa ceva zilele trecute.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
S-a mai discutat pe undeva despre aceasta eroare. Partea buna este ca nu afecteaza ratingurile.
Probabil este in curs de rezolvare.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cand cineva posteaza in dreapta sus, la postul fiecaruia apare intrebarea: Te-a ajutat... (YES|NO) ?...Si cand apas pe YES imi da eroarea:
Nu inteleg de cand rogi tu inchiderea unui topic ce-l dechid eu...
Nu am vazut ca s-a mai dechis un topic, la fel, am vrut doar sa ajut.
Eu rog sa nu te mai bagi aiurea peste topicuile altor... Romania si cetarenii ei, bagatori in seama... Daca vrei sa iesi in evidenta da un sfat bun,ajuta pe cineva...
subiecte unite... cunoastem aceasta problema... inca nu am gasit o rezolvare! Rating-urile functioneaza normal... doar apare scris un warning!
Edica, Catalin avea dreptate, nu a zis cu rautate... ci era un subiect imediat mai jos... aceeasi discutie... subiectele acum au fost unite!
Boingeanu Ben
Poate ca merge cu @ in fata functiei care genereaza eroarea, macar sa nu mai arate eroarea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)