Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: Invalid curl configuration option in [path]/helpfulanswers.php on line 483
1 out of 1 members found this post helpful. Thank you for rating this post!
Versiune printabilă
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: Invalid curl configuration option in [path]/helpfulanswers.php on line 483
Subscriu, si eu am primit asa ceva zilele trecute.
S-a mai discutat pe undeva despre aceasta eroare. Partea buna este ca nu afecteaza ratingurile.
Probabil este in curs de rezolvare.
Cand cineva posteaza in dreapta sus, la postul fiecaruia apare intrebarea: Te-a ajutat... (YES|NO) ?...Si cand apas pe YES imi da eroarea:
Citat:
s-a discutat ieri acest subiect aici
Rog inchiderea topicului
Imi cer scuze daca am ofensat pe cineva - later edit
Nu inteleg de cand rogi tu inchiderea unui topic ce-l dechid eu...
Nu am vazut ca s-a mai dechis un topic, la fel, am vrut doar sa ajut.
Eu rog sa nu te mai bagi aiurea peste topicuile altor... Romania si cetarenii ei, bagatori in seama... Daca vrei sa iesi in evidenta da un sfat bun,ajuta pe cineva...
subiecte unite... cunoastem aceasta problema... inca nu am gasit o rezolvare! Rating-urile functioneaza normal... doar apare scris un warning!
Edica, Catalin avea dreptate, nu a zis cu rautate... ci era un subiect imediat mai jos... aceeasi discutie... subiectele acum au fost unite!
Poate ca merge cu @ in fata functiei care genereaza eroarea, macar sa nu mai arate eroarea.
Problema s-a rezolvat.