Nu e numai atat, efectiv avem o gramada de useri noi incredibil de prosti si de ingramaditi. Am un anunt cu niste linkuri si zilnic dau spam dupa 1 min de conversatie cu ei pe mess, astazi primesc pm de la un nene sa ii fac oferta de linkuri, desi este publica lista cu siteuri, preturi, etc. Imi infrang primul imbold si ii raspund frumos ca uite aici e lista, sa si aleaga pachetul care ii place, si imi da raspuns ca vrea un link pe un site pe care eu nu il am si oricum subliniam ca accept doar pachete, nu vand la bucata. Ieri ma cauta unu si o lalaia la genu, ca voiam niste linkuri, dar ce siteuri ai, dar parca erau si de it, stai sa ma uit, etc.
Sigur ca vb si din pozitia celui care am deja cativa ani aici, dar parca nu am fost niciodata genul batut in cap, dar poate faceti niste clase de useri, iar ce noi sa nu poata activa decat in zona lor si sa poate avea acces in tot forumul dupa ce vor primii rating suficient. Pe aria lor isi pot prezenta proiectele, putem posta cateva ghiduri si sfaturi, etc. In functie de proiectele care le au si felul in care pun problema, vor evolua rapid catre alt statut. Asta este varianta ca sa nu tinem totui inchis forumul.

Răspunde cu citat