Citat Postat în original de Lucian00 Vezi Post
Tot ceea ce sper este ca forumul sa nu se devina o "piata" cu limbaj de messenger si efectiv , sa scada calitatea posturilor.
Scapam de ei imediat, nu e problema.

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
Cat despre o afirmatie de-a ta Cristian, suna ceva de genul "Posibil sa ratam multi oameni experimentati din cauza scrisorii de intentie, nu din lene, ci din lipsa lor de timp". Eu zic ca nu exista un om atat de experimentat si toate cele incat sa nu-si faca 3 minute libere sa completeze aceea scrisoare de intentie. Daca nu poate face asta, inseamna ca nu are timp nici sa stea intr-o asemenea comunitate. Dar dupa cum am fost educat, timpul ti-l faci singur.

Asadar, inregistrarea libera dupa logica mea (da, e doar opinia mea nu vreau sa o luati sub o forma generala s.a.m.d) e doar un privilegiu pentru copiii (nu ca ar conta varsta, insa isi spune si ea cuvantul prin experienta) care vor sa invete sa faca 'bani pe net' insa nu stiu unde sa inceapa si cu singuranta vor ajunge pe forumul asta prin cautari relatate la cuvintele auzite de la prieteni sau oameni cu ceva experienta "AdSense" ; "Bani din Google" etc.

Sunt super deschis spre o comunitate reimprospatata, insa cu aceeasi calitate. Cel putin ultimele saptamani in care au fost active inscrierile prin scrisori m-au satisfacut la maximum. Dar na, e opinia mea.

Amin.
Eu cred ca destui dintre noi am tot amana sau am refuza sa pierdem cateva minute pentru a ne inregistra pe un forum, chiar daca ne-ar interesa destul de mult. In plus, daca deja sunt foarte experimentati, avem mai multa nevoie de ei, decat au ei de noi.

[/COLOR]
Citat Postat în original de superbus Vezi Post
si acum mizand pe sinceritatea voastra dragi useri seopedia :

cati dintre voi cei care laudati sistemul actual (inregistrare libera) ati votat pentru mentinerea restrictiilor la inregistrare atunci cand a fost creat un poll pe tema asta ?

se poate sa ma insel eu dar... traim intr-o lume in care unii dintre noi sunteti cam ...."curve"
sa aderi la un curent doar de dragul de a fi in randul celor "sus pusi" mi se pare ....o crasa lipsa de caracter... asta ca sa ma exprim.. elevat
personal consider ( atunci si acum ) ca traind in democratie trebuie sa ne bucuram de lucrurile pozitive pe care aceasta le ofera. unul dintre cele mai importante drepturi oferite de o democratie autentica este dreptul la opinie.

bun venit intr-o comunitate deschisa ! welcome in the real world !
In opinia ta, ce avantaj crezi ca-mi aduce mie faptul ca-l aprob pe Cristi. Sau ce dezavantaj as avea daca i-as contrazice decizia luata ?