Postat în original de
Dragos Nicu
Cat despre o afirmatie de-a ta Cristian, suna ceva de genul "Posibil sa ratam multi oameni experimentati din cauza scrisorii de intentie, nu din lene, ci din lipsa lor de timp". Eu zic ca nu exista un om atat de experimentat si toate cele incat sa nu-si faca 3 minute libere sa completeze aceea scrisoare de intentie. Daca nu poate face asta, inseamna ca nu are timp nici sa stea intr-o asemenea comunitate. Dar dupa cum am fost educat, timpul ti-l faci singur.
Asadar, inregistrarea libera dupa logica mea (da, e doar opinia mea nu vreau sa o luati sub o forma generala s.a.m.d) e doar un privilegiu pentru copiii (nu ca ar conta varsta, insa isi spune si ea cuvantul prin experienta) care vor sa invete sa faca 'bani pe net' insa nu stiu unde sa inceapa si cu singuranta vor ajunge pe forumul asta prin cautari relatate la cuvintele auzite de la prieteni sau oameni cu ceva experienta "AdSense" ; "Bani din Google" etc.
Sunt super deschis spre o comunitate reimprospatata, insa cu aceeasi calitate. Cel putin ultimele saptamani in care au fost active inscrierile prin scrisori m-au satisfacut la maximum. Dar na, e opinia mea.
Amin.