De ce totusi nu s-a luat in considerare si propunerea cu topicul de intrare pentru fiecare user?
De ce totusi nu s-a luat in considerare si propunerea cu topicul de intrare pentru fiecare user?
Pentru ca in ultimii ani nu ne-am mai gandit la versiunea "la liber". Este posibil sa fie ok totusi, si am zis sa incercam.
PS: Dati si voi un like la thread-ul asta![]()
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 24th September 2010 la 13:46.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Binefacerile apobarii umane (scrisoare de intentie, vot intr-un topic special creat) face ca sa fie cooptati mai mult utilizatorii care sunt mult prea interesati sa intre in comunitate (nu neaparat ca sa ia mai mult decat sa dea, dar in general cam acesta presupun ca poate fi motivul principal) si poate elimina o parte din utilizatorii mai "relaxati" de dorinta apartenentei la Seopedia, dar care ulterior pot aduce plusvaloare forumului.
Poate fi unul din motive.
LE: pana am mancat si am completat raspunsul inceput se pare ca a trecut jupanul pe aici si a spus altceva. Mea culpa, dar nu sterg ce am spus mai sus.
Si recunoaste Doro ca tare ai fi vrut sa simti ca si tu iei parte la deciderea sortii unui om cu un singur click pe o bifa intr-un chestionar.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 24th September 2010 la 15:03.
In cazul in care fiecare simte nevoia sa ia parte la soarta cuiva, facem un sistem in care fiecare dintre voi, poate fi moderator pentru o zi![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Faza cu topicul de prezentare am propus-o fiindca mi-am adus aminte de un forum de fotografie, unde am muncit juma de an ca sa fiu acceptata (dupa metoda "deschide topic si dovedeste-ne ca meriti cont full).
Eu vedeam chestia ca un topic unde se discuta :-) Nu unul in care X scrie 4 propozitii despre sine, dupa care toti userii bifeaza "in" sau "out".
@Cristian Mezei let's wait and see :-) Si eu sunt curioasa cum evolueaza forumul.
Welcome to the jungle..
Ursut scria:
Eu am exact aceeasi parere. (nu avea rost sa mai scriu si eu odata asta, insa cu alte cuvinte)Eu vad treaba asta cu datul drumu la liber o luna ca si cum s-ar da cu piciorul la tot ce a filtrat scrisoarea. Adica toti cei care au fost refuzati sau care nici n-au depus cererea aia pt ca se gandeau ca vor fi refuzati vor avea practic mana libera...
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 24th September 2010 la 19:14.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Toti care inainte de 2007 au fost refuzati sa intre in Italia sau nici nu au depus cerere pentru ca se gandeau ca vor fi refuzati au acum "mana libera" intra acum doar cu buletinul.Postat în original de Cristi Ursut
Si-acum ce vrei sa facem? Lumea evolueza (sau cel putin se transforma), nu te poti .... impotriva vantului.
Sau poti, dar ... vei avea reputatia patata. Si pantalonii.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 24th September 2010 la 20:41.
si acum mizand pe sinceritatea voastra dragi useri seopedia :
cati dintre voi cei care laudati sistemul actual (inregistrare libera) ati votat pentru mentinerea restrictiilor la inregistrare atunci cand a fost creat un poll pe tema asta ?
se poate sa ma insel eu dar... traim intr-o lume in care unii dintre noi sunteti cam ...."curve"
sa aderi la un curent doar de dragul de a fi in randul celor "sus pusi" mi se pare ....o crasa lipsa de caracter... asta ca sa ma exprim.. elevat
personal consider ( atunci si acum ) ca traind in democratie trebuie sa ne bucuram de lucrurile pozitive pe care aceasta le ofera. unul dintre cele mai importante drepturi oferite de o democratie autentica este dreptul la opinie.
bun venit intr-o comunitate deschisa ! welcome in the real world !
Tot ceea ce sper este ca forumul sa nu se devina o "piata" cu limbaj de messenger si efectiv , sa scada calitatea posturilor.
Just me!
Cat despre o afirmatie de-a ta Cristian, suna ceva de genul "Posibil sa ratam multi oameni experimentati din cauza scrisorii de intentie, nu din lene, ci din lipsa lor de timp". Eu zic ca nu exista un om atat de experimentat si toate cele incat sa nu-si faca 3 minute libere sa completeze aceea scrisoare de intentie. Daca nu poate face asta, inseamna ca nu are timp nici sa stea intr-o asemenea comunitate. Dar dupa cum am fost educat, timpul ti-l faci singur.
Asadar, inregistrarea libera dupa logica mea (da, e doar opinia mea nu vreau sa o luati sub o forma generala s.a.m.d) e doar un privilegiu pentru copiii (nu ca ar conta varsta, insa isi spune si ea cuvantul prin experienta) care vor sa invete sa faca 'bani pe net' insa nu stiu unde sa inceapa si cu singuranta vor ajunge pe forumul asta prin cautari relatate la cuvintele auzite de la prieteni sau oameni cu ceva experienta "AdSense" ; "Bani din Google" etc.
Sunt super deschis spre o comunitate reimprospatata, insa cu aceeasi calitate. Cel putin ultimele saptamani in care au fost active inscrierile prin scrisori m-au satisfacut la maximum. Dar na, e opinia mea.
Amin.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)