Puteti sa va adaugati linkurile pe siteurile mele:
www.yhay.com
www.yrgo.com
www.pukt.com
www.advertisingdirectory.eu
www.dir7.org
www.directorybusiness.eu
www.zyas.com
Majoritatea au PR..
~ Razvan
Puteti sa va adaugati linkurile pe siteurile mele:
www.yhay.com
www.yrgo.com
www.pukt.com
www.advertisingdirectory.eu
www.dir7.org
www.directorybusiness.eu
www.zyas.com
Majoritatea au PR..
~ Razvan
Ultima modificare făcută de Razvanel; 30th August 2006 la 03:39.
Links approved! Data viitoare sa nu mai dai submit la categoria 'top' care nici nu exista, sunt peste 450 categorii, ai de unde alege.![]()
www.yhay.com are pr3, vad ca in postul celalalt ai scris pr2. si eu am trimis unul in categ. "top". cred ca este usor sa treci cu vederea peste link-ul "change category" si de aici eroarea. poate ar trebui sa faci tot un cimp "select".
la www.yrgo.com nu merge functia de cautare, nu stiu daca ai observat
La cate am, le mai incurc.
Sa vad ce pot face, as putea sa dau rename la 'top' in 'select' cred ca e cea mai buna solutie.
Mersi, am editat, testat si merge. ( pe yrGo folosesc un skin de phpLD 2.0 care l-am convertit pt. 3.0.. de aici si eventualele bug-uri ).
Salut,
Siteuri-le in romana la ce categorie se pot pune.. (nu gasesc world sau regional)
Eu cred ca sunt niste categorii esentiale in orice director si iti recomand sa le adaugi.
Bafta.
la yrgo am bagat de 10 ori codul ala din imagine si tot nu vrea... nu stiu ce are... am incercat sa submitez http://celebrities.biteus.org/paris-hilton/
later edit: aham, era de la link...
later later edit: nu-mi merge www.dir7.org
Ultima modificare făcută de Iskander; 15th August 2006 la 16:16.
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Dir7.org nu merge deoarece vechiul host mi l-a rezolvat, sper sa am un backup la baza de date ..
Eu am directory-uri straine, de aceea am si postat aici. Majoritatea, daca nu toate siteurile indexate sunt in engleza, nu mi se pare asa de esential sa fac categorii speciale pentru fiecare tara sau doar pt. Romania (chiar daca sunt roman).
~ Razvan
Ultima modificare făcută de Razvanel; 15th August 2006 la 18:49.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)