Daca stie cineva care e cel mai utilizat, recunoscut, bun etc. clasament dupa trafic web(ceva de genul trafic.ro) pentru site-uri .de (germania) si-mi spune si mieraman dator vesnic
![]()
multumesc anticipat!!!
Daca stie cineva care e cel mai utilizat, recunoscut, bun etc. clasament dupa trafic web(ceva de genul trafic.ro) pentru site-uri .de (germania) si-mi spune si mieraman dator vesnic
![]()
multumesc anticipat!!!
Eu lucrez la niste grafice pentru .de, daca ai rabdare inca 2 zile o sa le termin si le public aici.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Mi-am făcut blog nemţesc recent.. mă crezi că n-am găsit nimic calumea de monitorizare web?
am gasit si eu ceva Open Directory - World: Deutsch: Computer: Internet: Webdesign und -entwicklung: Erstellung von Webseiten: Ressourcen und Tools: Counter und Statistik dar germana asta makes me![]()
cine se descurca cu germana poate ne ajuta si pe noi![]()
Eu mă descurc..
URL vorschlagen = Propune URL
URL der Website- cred că ştiţi, URLul saitului
Titel der Website- titlul
Beschreibung der Website- descriere, cine vrea să-i traduc descriere în nemţeşte să bage aici.
Ihre E-Mail-Adresse- adresa dvs. de mail
În rest, dacă vrea cineva să traduc tot regulamentu' ăla kilometric.. ar fi bine să ai aibă un motiv bun, altfel n-o fac
Later edit: voi cum aveţi siteuri nemţeşti fără să ştiţi germana?!![]()
Ultima modificare făcută de doro; 23rd January 2008 la 15:06.
Noi stim( al meu este Submit Suite Deutschland )
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Wow, nu ştiam că există asemenea chesii pe webul nemţesc.
Am şi eu o întrebare offtopic dacă se poate: Chiar ai clienţi în germania la aia?? Eu tot trăiesc cu impresia că nemţii sunt oamenii ce nu investesc mai mult de 15-30 de minute pe zi în internet- rezultă nici nu e prea profitabil să investească altcineva acolo
Salut.
Web-ul in Germania este un pic "altfel". De exemplu Google are lmarket share de 90% (in comparatie cu 56-57% in USA). E poate un pic mai traditional insa este o piata destul de activa.
Clientii mei de aici sunt "FOARTE" implicati. Am fost de multe ori sunat cu intrebari, majoritatea clientilor nu fac asta insa cei din Germania sunt mai implicati intradevar. Vanzarile sunt bune, la un nivel mai ridicat de exemplu decat cele din .es Ce mai pot spune e ca nivelul de refunds e foarte scazut in Germania in comparatie cu alte tari.
Marius
merci pt raspunsuri guys(...and girls if) dar chestia care-mi trebuie este un clasamen sa vad pe anumite domenii(ex. community sites , travel & so on) care sunt cele mai vizitate sites, ce servicii ofera & so on
...sau trebuie sa le facem noi nemtilor un calsament diista![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)