Cine poate sa imi explice care etse avantajul in a avea un dirrector? Experiente legate de un astfel de director.
Cine poate sa imi explice care etse avantajul in a avea un dirrector? Experiente legate de un astfel de director.
Avantaj legat de ce? Sau in raport cu ce?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
In raport cu nu a-l avea normal. Ma gandeam la un director pe specificul la situl meu (securitate) in care sa promovez anumite produse ale sitului, in acelasi timp oferint free content.
E o idee si stiu ca sunt unii care fac treaba asta, eram curios de experiente cu un astfel de domeniu, scripturi in spate.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Daca inteleg bine, vrei sa ai un director la coada site-ului? Am mai vazut treaba facuta si e pentru PR si continut mai mare. Daca ai un director, implicit ai foarte multe pagini, care toate au un link catre homepageul site-ului tau. Evident toate aceste pagini au si ceva continut, ceea ce face ca site-ul sa fie, rareori ce-i drept, mai accesat prin intermediul lor.
Nu neaparat. Vreau un director ca domeniu separat prin care sa fac si promovare pe prima pagina la produsele mele.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)