Cine poate sa imi explice care etse avantajul in a avea un dirrector? Experiente legate de un astfel de director.
Versiune printabilă
Cine poate sa imi explice care etse avantajul in a avea un dirrector? Experiente legate de un astfel de director.
Avantaj legat de ce? Sau in raport cu ce?
In raport cu nu a-l avea normal. Ma gandeam la un director pe specificul la situl meu (securitate) in care sa promovez anumite produse ale sitului, in acelasi timp oferint free content.
E o idee si stiu ca sunt unii care fac treaba asta, eram curios de experiente cu un astfel de domeniu, scripturi in spate.
Daca inteleg bine, vrei sa ai un director la coada site-ului? Am mai vazut treaba facuta si e pentru PR si continut mai mare. Daca ai un director, implicit ai foarte multe pagini, care toate au un link catre homepageul site-ului tau. Evident toate aceste pagini au si ceva continut, ceea ce face ca site-ul sa fie, rareori ce-i drept, mai accesat prin intermediul lor.
Nu neaparat. Vreau un director ca domeniu separat prin care sa fac si promovare pe prima pagina la produsele mele.