pai baga-mi si mie site-ul de la Recent Blog ca postez si eu pe seopedia![]()
La faza de sugestii .. never ever ask for reciprocal links. Mi se pare o mare greseala. In viata mea nu am dat un reciprocal in stilul asta. Cand vad un asemenea director, plec imediat si imi pun link-ul altundeva, unde nu mi se cere asta. Si cel la care pun link-ul va creste cu link-urile mele, iar directorul care cere reciprocal sau plata va ramane cu mai putine. Consider ca trebuie sa avem cel putin 10 mii de situri indexate pentru a emite pretentii .. promovarea se poate face si altfel .. eu de pilda ofer featured pentru reciproca. Ca banii o sa-i scot din altele, numai sa creasca "bebelusul"
Pentru a emite pretentii, nu numarul de site-uri indexate conteaza ci autoritatea, page rank-ul si vechimea. Si nu ma refer doar la page rank-ul de pe prima pagina, care devine zero cum ai coborat 2 nivele in site
Daca faci referire la Smarty tin sa te informez ca mai bine de 75% din paginile indexate de google au PR minim 3... e adevarat ca sunt si pagini cu PR 0 dar astea sunt sunt sub 5% - 10%
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)