Sincer nu cred ca sunt asa multe in pending cum zici tu, dar o sa astept, sper sa fie aprobat.
Sincer nu cred ca sunt asa multe in pending cum zici tu, dar o sa astept, sper sa fie aprobat.
DirectoriesPedia
Crezi ca doar directorul tau este un mic Yahoo ?DirectoriesPedia
Web Directory seo friendly in care zilnic sunt inscrise peste 300 de site-uri.![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Articolele sunt verificate ceva mai rar decat site-urile, cam la 2-3 zile. Totusi pana acum articolul tau, a fost moderat, daca nu a fost aprobat pe site inseamna ca a fost respins. Cele mai multe articole sunt respinse datorita continutului foarte slab sau datorita faptului ca sunt prea spamy. Acum eu nu stiu daca e si cazul articolului tau.
Dar intai cauta-l pe site pentru ca au fost aprobate articole noi, poate e printre ele.
Se pare ca nu este pe site, permite-mi sa cred ca articolul meu este mult mai bun decat altele listate pe site, dar... este dreptul tau de a-l refuza desi nu mi se pare normal.
Vad ca ai un site in semnatura, cel cu ochelari de soare, nu cumva si articolul era tot despre ochelari de soare? Pt. ca acum am facut legatura, am avut un astfel de articol (nu stiu daca e al tau dar banuiesc ca da) care avea vreo 4 paragrafe si in fiecare propozitie avea "ochelari de soare". Tu ca vizitator ai citi un astfel de articol? Evident ca nu a fost aprobat...
Ai putin tupeu, in 5 paragrafe s-au folosit de 2-3 ori cuvintele "ochelari de soare" fara a spama in vreun fel, s-au folosit doar acolo unde a fost nevoie, fi serios si cauta alt motiv.
Kataline, imi cer scuze ca ma bag. Lasa mahalagismele acasa ! Este directorul lui. Daca vrea sa iti aprobe articolele, bine, daca nu, nu. In momentul in care le trimiti esti de acord ca ele pot fi respinse. Nu mai veni pretentii penibile. Auzi: "ai putin tupeu..."
Omul face un serviciu celor interesati. Trebuie doar sa respecti TOS-ul directorului.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu sunt de acord cu ce spui tu, este dreptul lui, dar sa isi pastreze demnitatea si sa recunoasca de ce nu l-a acceptat, il las pe el sa faca lucrul acesta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)