Oricine a incercat sa inscrie un site in mai mult de 5-6 directoare consectiv a observat cat de greu si obositor este cautarea categoriei! Apoi, daca acel director nu are categoria care o vreau eu trebuie sa caut o categorie in care s-ar putea incadra site-u.
Ideea mea a fost crearea unui director in care oricine isi poate face propria categorie. Dupa un mic brainstorming cu colegul meu, Horia functionalitatea site-ului era deja gandinta!
Pentru ca tot sunt la moda tagurile, am inlocuit notiunea de categorie cu tag.
Care e toata ideea ?
Sa luam TopPromotionale.ro ca exemplu! Vreau ca site-ul meu sa fie in tagul (categoria) “Promotionale“. Putine directoare au categoria “Materiale promotionale”, “Promotionale” sau ceva asemanator. Cel mult au categoria Advertising.
Noutatea oferita de directorul nostru este ca la adaugarea site-ului pot sa-l pun in categoria “Promotionale” si inca . Pot alege 7 taguri pentru site-ul meu. Atentie! Pentru ca un tag nou sa fie vizibil pe site este necesar ca acesta sa fie validat de catre administrator.
Va las sa descoperiti toate facilitatile pe care le poate oferi.
Dupa cum ziceam la inceputul descrierii, Este o idee noua. Am cautat pe Google “Tag Directory” si n-am gasit nimic in primele pagini. Ar fi extraordinar daca nu ar mai avut altcineva ideea inaintea noastra!
http://www.portalseo.ro

Răspunde cu citat