Krumel - alexa e folosit doar orientativ si pentru a-ti face o imagine per asamblu asupra unui site. nu ma uit la el ca la o unealta fixa.
de ex cresterea lui seopedia.org pe alexa in urma unui articol bagat pe digg.
Krumel - alexa e folosit doar orientativ si pentru a-ti face o imagine per asamblu asupra unui site. nu ma uit la el ca la o unealta fixa.
de ex cresterea lui seopedia.org pe alexa in urma unui articol bagat pe digg.
Boingeanu Ben
Asta incerc si eu sa spun. Ca pentru a vedea traficul unui site, folosesti statisticile astea, doar orientativ. Si deci, credibilitatea lor nu e bine definita, ci doar orientaitva bazata pe diferite moduri de a "vedea" un site.
Cele mai bune statistici sint cele de pe server, care pot fi facute sau nu publice.
Spre exemplu, Wordrpress are un plugin care sa afiseze vizitatorii.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Alexa nu are numai toolbar-ul acela ... eu folosesc de exemplu o extensie de FF, SearchStatus care arata Alexa Rank si Google PageRank pentru site-uri. (link)
O diferenta intre Alexa Rank si Google PageRank este si faptul ca Alexa Rank este site-wide sau se aplica pe site si nu pe o pagina.
Edit: link-ul extensiei pentru cei interesati > https://addons.mozilla.org/firefox/321/
Ultima modificare făcută de Dever; 16th March 2007 la 23:42.
Alexa Rank
vs.Alexa ranks sites based on visits from users of its Alexa Toolbar for Internet Explorer and from integrated sidebars in Mozilla and Netscape. There are several third-party extensions for Mozilla Firefox; these extensions do not affect Alexa website rankings.
PageRank
Nu e aceeasi mancare de peste.PageRank is a link analysis algorithm which assigns a numerical weighting to each element of a hyperlinked set of documents, such as the World Wide Web, with the purpose of "measuring" its relative importance within the set.
Unu e pentru trafic, altul e pentru link-uri.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
De acord dar amandoua se numesc rank, nu stiu de ce am tinut sa subliniez diferenta aceea.![]()
Da foarte aiurea treaba cu bara de la Alexa ar trebui sa lucreze la "buggurile" astea.
Nu sunt buguri. Alexa este un sistem statistic, dupa cum zicea Ben. Si ca sa ai rezultate relevante intr-un astfel de de sistem de masura iti trebuie un numar mare de subiecti. Iar romani cu alexa toolbar sau americani pe site-urile romanesti intalnesti mai rar. Deci practic alexa nu are subiecti care sa-i dea informatii despre noi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)