inchis
inchis
Ultima modificare făcută de TudorBiz; 15th November 2007 la 14:04. Motiv: inchis
Poate gresesc, dar nu vad nici un director pe pagina respectiva, doar un template joomla....
E un site fara nici un director si fara nici un fel de continut. Propun ca inainte sa-ti faci reclama sa bagi ceva continut in site.
Subiect inchis.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
inchis
Ultima modificare făcută de TudorBiz; 15th November 2007 la 14:05. Motiv: inchis
Ei, asa mai vii de acasa
Am inscris si eu 2 siteuri si am niste observatii:
1. Cand intru in Director Web intr-o categorie, as vrea sa apara si acolo Adauga link, sa nu ma mai intorc odata.
2. Spune dinainte ca la url tb adaugat si http://, ca sa nu primesc mesaj de eroare si sa tb sa ma intorc.
3. Siteurile asteapta validarea inainte de publicare? Daca da, spune asta dupa ce inscriu siteul.
4. La forum, baga la titlurile principale un background de culoare mai inchisa, altfel pare o insiruire de subforumuri si imi fug ochii.
5. Fai si ceva optimizare SEO. Vezi aici.
Stiu ca n-ai cerut review, dar m-am simtit datoare
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
am adaugat si eu un link.. e misto site-ul numai ca e enervanta combinatia de culori albastru pe albastru (background si link)
Arata chiar frumos, solutia cu Drupal e potrivita. Am adaugat si eu... felicitari.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)