Impreuna cu Violeta am copt un director web. Adica daca are toata lumea de ce sa n-avem si noi?![]()
Avem multe categorii si foarte multe subcategorii. Inscrierea este gratuita. Am pus si categoria Regionale unde vor merge siteurile non-English.
Directorul l-am terminat ieri, asa ca daca gasiti vreo soparlita, am aprecia daca ne-ati semnala-o. Inca nu e indexat in Google, dar asta e o chestiune de cateva ore deja.
Acum incepem sa-l promovam si sa-l inscriem prin directoare, pt. ca suntem ferm hotarate sa prindem un PR la urmatorul update.
Va invitam sa va inscrieti siteurile pt. a avea un viitor backlink de pe un director cu un viitor PR![]()
Directorul e girls-editedasa ca va fi fara spam si alte mizerii.
Later edit: Bine, hai sa va dau si linkul daca tot am deschis postul asta
Free Web Directory - 134u.net
Nota: Pt siteurile non-english descrierea trebuie sa fie in engleza. Asta pentru ca daca cineva submite un site in swahili si scrie descrierea in swahili, noi n-o sa stim daca aia e descrierea siteului sau doar ne-a injuratPentru membrii Seopedia, in mod special, daca nu stiti engleza, puteti submite siteul cu descrierea in romana si traducem noi in engleza.