Impreuna cu Violeta am copt un director web. Adica daca are toata lumea de ce sa n-avem si noi?![]()
Avem multe categorii si foarte multe subcategorii. Inscrierea este gratuita. Am pus si categoria Regionale unde vor merge siteurile non-English.
Directorul l-am terminat ieri, asa ca daca gasiti vreo soparlita, am aprecia daca ne-ati semnala-o. Inca nu e indexat in Google, dar asta e o chestiune de cateva ore deja.
Acum incepem sa-l promovam si sa-l inscriem prin directoare, pt. ca suntem ferm hotarate sa prindem un PR la urmatorul update.
Va invitam sa va inscrieti siteurile pt. a avea un viitor backlink de pe un director cu un viitor PR![]()
Directorul e girls-editedasa ca va fi fara spam si alte mizerii.
Later edit: Bine, hai sa va dau si linkul daca tot am deschis postul asta
Free Web Directory - 134u.net
Nota: Pt siteurile non-english descrierea trebuie sa fie in engleza. Asta pentru ca daca cineva submite un site in swahili si scrie descrierea in swahili, noi n-o sa stim daca aia e descrierea siteului sau doar ne-a injuratPentru membrii Seopedia, in mod special, daca nu stiti engleza, puteti submite siteul cu descrierea in romana si traducem noi in engleza.

asa ca va fi fara spam si alte mizerii.
Răspunde cu citat
Si zau ca nu e greu cand toate sunt de-a gata, trebuie doar sa le asamblezi si sa elimini o gramada de erori, sa bagi milioane de categorii si gata 

. Rusine mie.