Buna seara,
O sa va rog sa tratati subiectul cu maxima seriozitate, consider ca intrebarile care le voi pune in acest topic si raspunsurile care vor veni sau nu, sunt importante pentru toti membrii acestei comunitati.
Am observat din cele citite pana acum pe acest forum, ca directoarele de articole sunt foarte la moda si la ora actuala cea mai buna si simpla sursa de backlink-uri de o calitate peste medie (calitatea o intelege fiecare cum vrea, eu vorbesc din punctul meu de vedere).
1. Ca persoana ce doreste sa inscrie cateva articole in astfel de directoare si sa obtina cateva link-uri bune, care este criteriul de "calitate" dupa care selectati ordinea de inscriere (prioritatea cea mai mare) si ce va intereseaza cel mai mult?
Pagerank?
Vechime domeniu?
Numarul de articole deja existente?
Un minim de cuvinte impus pentru inscriere?
Un numar cat mai mare/mic de link-uri pe articol?
Un alt criteriu?
2. Ce optiuni sau facilitati ati dori sa gasiti mai des la directoarele existente si la cele viitoare?
3. Daca ar exista directoare de articole premium, ati plati pentru a adauga continut?
Ceva de genul: continut propriu al directorului, adaugat de administrator/i, fara link-uri, articole lungi de calitate, iar pentru "clienti" posibilitatea postarii articolelor cu backlink spre site-ul lor doar dupa ce au platit o suma modica.
Sau posibilitatea cumpararii direct de articole ce vor fi redactate conform cerintelor dumneavoastra si apoi publicate in director?
Va multumesc anticipat si sper sa obtin cat mai multe reply-uri.![]()

Răspunde cu citat