Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Cateva intrebari despre directoarele de articole

Afișare hibrid

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Smile Cateva intrebari despre directoarele de articole

Buna seara,

O sa va rog sa tratati subiectul cu maxima seriozitate, consider ca intrebarile care le voi pune in acest topic si raspunsurile care vor veni sau nu, sunt importante pentru toti membrii acestei comunitati.

Am observat din cele citite pana acum pe acest forum, ca directoarele de articole sunt foarte la moda si la ora actuala cea mai buna si simpla sursa de backlink-uri de o calitate peste medie (calitatea o intelege fiecare cum vrea, eu vorbesc din punctul meu de vedere).

1. Ca persoana ce doreste sa inscrie cateva articole in astfel de directoare si sa obtina cateva link-uri bune, care este criteriul de "calitate" dupa care selectati ordinea de inscriere (prioritatea cea mai mare) si ce va intereseaza cel mai mult?
    Pagerank?
    Vechime domeniu?
    Numarul de articole deja existente?
    Un minim de cuvinte impus pentru inscriere?
    Un numar cat mai mare/mic de link-uri pe articol?
    Un alt criteriu?

2. Ce optiuni sau facilitati ati dori sa gasiti mai des la directoarele existente si la cele viitoare?

3. Daca ar exista directoare de articole premium, ati plati pentru a adauga continut?
    Ceva de genul: continut propriu al directorului, adaugat de administrator/i, fara link-uri, articole lungi de calitate, iar pentru "clienti" posibilitatea postarii articolelor cu backlink spre site-ul lor doar dupa ce au platit o suma modica.

Sau posibilitatea cumpararii direct de articole ce vor fi redactate conform cerintelor dumneavoastra si apoi publicate in director?

Va multumesc anticipat si sper sa obtin cat mai multe reply-uri.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

1. Se pun articole in TOATE directoarele, nu numai in 3. Fireste, "ordinea" nu trebuie sa fie ordine, ci punem cat mai amestecat.
    2. Sunt suficiente cele existente
    3. Exista deja si lumea plateste
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

1. N-am prea inteles nimic...
    2. Nu sunt de acord.
    3. Ai putea sa-mi dai un exemplu? Multumesc!

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

1) Eu unul evit directoarele autoapprove, de care nu se mai ocupa nimeni si au zeci sau sute de articole spam in engleza. sunt cateva exemple de astfel de directoare romanesti.

2) ar fi frumos daca ai putea edita articolele, asa cum e la cateva directoare. din pacate, nu toate au asa, probabil din cauza ca nu permite tema sau plugin-ul folosit.

3) s-ar merita, pt ca acelea ar fi directoare mai curate, dar apoi care ar fi diferenta intre un astfel de director si un blog care vinde advertoriale? pare cam aceeasi chestie
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    1) Eu unul evit directoarele autoapprove, de care nu se mai ocupa nimeni si au zeci sau sute de articole spam in engleza. sunt cateva exemple de astfel de directoare romanesti.

2) ar fi frumos daca ai putea edita articolele, asa cum e la cateva directoare. din pacate, nu toate au asa, probabil din cauza ca nu permite tema sau plugin-ul folosit.

3) s-ar merita, pt ca acelea ar fi directoare mai curate, dar apoi care ar fi diferenta intre un astfel de director si un blog care vinde advertoriale? pare cam aceeasi chestie
    Multumesc de reply tymbark!
    Ne referim strict la directoare de articole, unde toata lumea poate avea acces, excludem blogurile, acolo e ceva mai complicat.

Domnul Dan...lasati-o balta. O seara buna!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

1. nu am inteles de ce ai vrea sa sortezi cumva directoarele. Vrei sa le pui in ordine.. ca sa ce?
    2. pai incepi prin a spune TU ce optiuni iti lipsesc. Daca eu aveam nevoie de o optiune in plus, o puneam pe directoarele mele.
    3. nu
    Trust, but verify.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

1. sa fie actualizate cat mai des
    2. nu m-am gandit
    3. nu, sunt suficiente cele gratuite
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    1. sa fie actualizate cat mai des
    2. nu m-am gandit
    3. nu, sunt suficiente cele gratuite
    Multumesc!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Cristian D Vezi Post
    Pagerank?
    Vechime domeniu?
    Numarul de articole deja existente?
    Un minim de cuvinte impus pentru inscriere?
    Un numar cat mai mare/mic de link-uri pe articol?
    Un alt criteriu?

2. Ce optiuni sau facilitati ati dori sa gasiti mai des la directoarele existente si la cele viitoare?

3. Daca ar exista directoare de articole premium, ati plati pentru a adauga continut?
    Ceva de genul: continut propriu al directorului, adaugat de administrator/i, fara link-uri, articole lungi de calitate, iar pentru "clienti" posibilitatea postarii articolelor cu backlink spre site-ul lor doar dupa ce au platit o suma modica.

Sau posibilitatea cumpararii direct de articole ce vor fi redactate conform cerintelor dumneavoastra si apoi publicate in director?

Va multumesc anticipat si sper sa obtin cat mai multe reply-uri.
    Hai sa incerc si eu un raspuns, poate nu foarte obiectiv, dat fiind ca pastoresc un site de gen:
    1. Pagerankul nu l-as lua ca si criteriu, prin romanica nu prea linkeaza nimeni catre directoarele de articole, iar eu, ca webmaster al unui asemenea site, nu prea sunt dispus sa investesc in lb, pentru ca nu imi aduce nici un profit, doar dureri de cap.
    Ca si criterii, eu as alege directoarele care aproba, sau nu, foarte rapid (maximum 1 1/2 saptamani de la inscriere). As alege directoarele cu o rata scazuta de aprobare, pentru ca aceste directoare impun un standard de calitate, lucru benefic pentru webmasteri. Evident evit directoarele cu autoaprove. As alege de asemenea un director care accepta numai articole cu 300+ cuvinte.
    2. Nu prea inteleg ce optiuni ai dori sa ai. La mine, cel putin, singura ta optiune este sa trimiti articolul via formul de submitere. Atat. eu le adaug manual pe fiecare, sau nu. Nu ti se pare suficient?
    3. Putin probabil ca in viitorul apropiat sa apara la noi directoare platite. Asta pentru ca piata este inca la inceput, iar webmasterii se feresc sa investeasca foarte mult intr-un site de gen, pentru ca pentru moment nu prea pot fi monetizate eficient. Iar romanii se feresc sa plateasca pentru publicarea unui articol in directoare de articole.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Hai sa incerc si eu un raspuns, poate nu foarte obiectiv, dat fiind ca pastoresc un site de gen:
    1. Pagerankul nu l-as lua ca si criteriu, prin romanica nu prea linkeaza nimeni catre directoarele de articole, iar eu, ca webmaster al unui asemenea site, nu prea sunt dispus sa investesc in lb, pentru ca nu imi aduce nici un profit, doar dureri de cap.
    Ca si criterii, eu as alege directoarele care aproba, sau nu, foarte rapid (maximum 1 1/2 saptamani de la inscriere). As alege directoarele cu o rata scazuta de aprobare, pentru ca aceste directoare impun un standard de calitate, lucru benefic pentru webmasteri. Evident evit directoarele cu autoaprove. As alege de asemenea un director care accepta numai articole cu 300+ cuvinte.
    2. Nu prea inteleg ce optiuni ai dori sa ai. La mine, cel putin, singura ta optiune este sa trimiti articolul via formul de submitere. Atat. eu le adaug manual pe fiecare, sau nu. Nu ti se pare suficient?
    3. Putin probabil ca in viitorul apropiat sa apara la noi directoare platite. Asta pentru ca piata este inca la inceput, iar webmasterii se feresc sa investeasca foarte mult intr-un site de gen, pentru ca pentru moment nu prea pot fi monetizate eficient. Iar romanii se feresc sa plateasca pentru publicarea unui articol in directoare de articole.
    1. Multumesc! Astfel de raspunsuri caut.
    2. De exemplu un editor vizual, sa pot pune bold/italic pe anumite cuvinte, liste ordonate/neordonate, nu toti se pricep sa faca asta din html direct.
    3. Personal as plati, dar sa fie o suma foarte mica, 2-3-4 euro maxim la un articol scris de mine.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Despre cei care folosesc directoarele de articole
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 25th August 2012, 23:09
  2. Intrebare despre directoarele de articole
    De tudorc11 în forumul Link Building
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th June 2011, 15:21
  3. Cateva intrebari despre Adsense
    De RandomHero în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9