Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Cateva intrebari despre directoarele de articole

Afișare hibrid

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Hai sa incerc si eu un raspuns, poate nu foarte obiectiv, dat fiind ca pastoresc un site de gen:
    1. Pagerankul nu l-as lua ca si criteriu, prin romanica nu prea linkeaza nimeni catre directoarele de articole, iar eu, ca webmaster al unui asemenea site, nu prea sunt dispus sa investesc in lb, pentru ca nu imi aduce nici un profit, doar dureri de cap.
    Ca si criterii, eu as alege directoarele care aproba, sau nu, foarte rapid (maximum 1 1/2 saptamani de la inscriere). As alege directoarele cu o rata scazuta de aprobare, pentru ca aceste directoare impun un standard de calitate, lucru benefic pentru webmasteri. Evident evit directoarele cu autoaprove. As alege de asemenea un director care accepta numai articole cu 300+ cuvinte.
    2. Nu prea inteleg ce optiuni ai dori sa ai. La mine, cel putin, singura ta optiune este sa trimiti articolul via formul de submitere. Atat. eu le adaug manual pe fiecare, sau nu. Nu ti se pare suficient?
    3. Putin probabil ca in viitorul apropiat sa apara la noi directoare platite. Asta pentru ca piata este inca la inceput, iar webmasterii se feresc sa investeasca foarte mult intr-un site de gen, pentru ca pentru moment nu prea pot fi monetizate eficient. Iar romanii se feresc sa plateasca pentru publicarea unui articol in directoare de articole.
    1. Multumesc! Astfel de raspunsuri caut.
    2. De exemplu un editor vizual, sa pot pune bold/italic pe anumite cuvinte, liste ordonate/neordonate, nu toti se pricep sa faca asta din html direct.
    3. Personal as plati, dar sa fie o suma foarte mica, 2-3-4 euro maxim la un articol scris de mine.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Cristian D Vezi Post
    2. De exemplu un editor vizual, sa pot pune bold/italic pe anumite cuvinte, liste ordonate/neordonate, nu toti se pricep sa faca asta din html direct.
    3. Personal as plati, dar sa fie o suma foarte mica, 2-3-4 euro maxim la un articol scris de mine.
    2. Din cate cunosc, majoritatea au editor WYSIWYG.
    3. Putini sunt cei dispusi sa plateasca pentru submitere intr-un director de articole. In plus, daca articolul e de rahat si iti este respins, iti asumi pierderea banilor?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    2. Din cate cunosc, majoritatea au editor WYSIWYG.
    3. Putini sunt cei dispusi sa plateasca pentru submitere intr-un director de articole. In plus, daca articolul e de rahat si iti este respins, iti asumi pierderea banilor?
    As plati abia dupa ce administratorul ar verifica articolul si mi-ar da OK-ul. Apoi, din moment ce esti dispus sa platesti pentru publicare, banuiesc ca te straduiesti putin ca articolul sa fie de o oarecare calitate.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Despre cei care folosesc directoarele de articole
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 25th August 2012, 23:09
  2. Intrebare despre directoarele de articole
    De tudorc11 în forumul Link Building
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th June 2011, 15:21
  3. Cateva intrebari despre Adsense
    De RandomHero în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9