Stie cineva vreun site cu lista directoare web romanesti? dar care sa nu coincida cu lista dirpedia ?
Am terminat inscrierea in lista dirpedia si as vrea sa mai continui.
Am gasit un site cu o lista de 1000 dar majoritatea nu mai sunt functionale.
Stie cineva vreun site cu lista directoare web romanesti? dar care sa nu coincida cu lista dirpedia ?
Am terminat inscrierea in lista dirpedia si as vrea sa mai continui.
Am gasit un site cu o lista de 1000 dar majoritatea nu mai sunt functionale.
In lista de pe dirpedia sunt 450+ directoare functionale. Daca ai terminat-o trebuie sa treci la urmatorul pas. Advertoriale & Comentarii pe bloguri s.a.m.d.
Poti incerca dupa o perioada sa o reiei pentru ca apar destul de multe directoare noi in list (vei intalni si multe in care ti-ai adaugat site-ul deja dar totusi).
.
Atunci ajutati-ma cu o lista de site-uri cu advertoriale dar bine pusa la punct, cum e dirpedia
Lista Directoare Romanesti de Articole
ps: citeste regulamentul si vezi cate linkuri ai voie sa pui in semnatura.
Ceea ce ceri tu solicita ceva efort, sunt persoane care practica acest serviciu ,vorbeste cu ei.
Eu iti recomand sa faci tu o astfel de lista.
Ideea e in felul urmator. Cele de pe dirpedia sunt directoare in care merita cat de cat sa iti inscrii site-ul. Na, sunt si multe slabe acolo, care accepta orice fel de site-uri, chiar si din nise neagreate de google, dar ideea e ca sunt slabe sanse sa fie directoare bune care sa nu fie in lista aia. Deci daca ai inscris in directoarele de acolo, vorba lui tiberiu, treci la urmatorul pas. Poti continua cu inscriere in directoare straine bune, daca vrei neaparat sa fie inscriere in directoare. Desi, dupa ultimele modificari, nu stiu cat de sigur mai este sa-ti inscrii site-ul in sute de directoare, mai ales daca-s link farm-uri. Conform spuselor unor "mari" seo-isti de pe .com, inscrierile in masa in directoare slabe pot dauna, desi eu am testat pe mai multe site-uri in engleza, le-am inscris tu un tool automat, cateva sute in doar cateva ore, niciunul nu este penalizat, ba chiar stau pe prima pagina, chiar si in top 3. Dar sa inscrii un site in romana in directoare straine, nu stiu cat este de eficient, n-am testat.
Signatura lipsa
@websiteanunturi
In cate ai inscris pana acum si cat timp a trecut de la finalizare?
Rezultatele apar dupa 1-3 luni.
Uneori trece si un an pana la aprobare. Motiv pt care recomand si inscrierea preferentiala, respectiv cu link back ca sa te aprobe imediat sau sa te puna in poztitii mai bune.
Cam ce ai facut pana acum?
Fix exact acum mai testez inca 300 directoare si trec si la lista de pe dirpedia. Jale mare, multa munca dar se poate.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)