Nu m-a deranjat deloc... Am avut unele probleme cu serverul si cu siteul si azi nu a mers, dar in maxim 2 zile siteul o sa fie pe un nou server, cu mai multe resurse la dispozitie. E posibil ca si maine sa fie offline, pana ce mut baza de date.
Nu m-a deranjat deloc... Am avut unele probleme cu serverul si cu siteul si azi nu a mers, dar in maxim 2 zile siteul o sa fie pe un nou server, cu mai multe resurse la dispozitie. E posibil ca si maine sa fie offline, pana ce mut baza de date.
E un link pe site (prefer sa nu`l dau) care o ia razna de tot. Mi'a deschis vreo 20-30 de ferestre.
Pai... da-l.. Asta zic si eu.
De ce nu dai linkul? Daca e ceva de rau, spune-mi, ca sa pot sterge sau modifica.
Fatal error: Smarty error: unable to write to $compile_dir '/home/netul/public_html/director/temp/templates'. Be sure $compile_dir is writable by the web server user. in /home/netul/public_html/director/libs/smarty/Smarty.class.php on line 1088
Ovi
Este util site-ul...si cred ca arata bine, felicitari...
Scuze pentru zilele cand nu a mers... Acum merge
http://director.netul.ro/
haha ... interesant link-ul de la sectiunea "Erotic".
Asta inseamna sa faci un site optimizat ?
Prima pagina arata ok: curata, ingrijita bine organizata. Insa daca intri intr-o sectiune lucrurile se schimba. Ti-as sugera sa organizezi altfel informatiile. In sensul ca acum paragrafele sunt prea lungi. Sa afisezi cate un site pe un rand asa de lung nu prea te avantajeaza. Daca scurtezi acele randuri vei da impresia ca este mai mult text la descrieri si in plus faci loc in dreapta (sa zicem) pentru o sectiune unde ai putea sa pui un top al sectiunii curente / sau meniu catre alte sectiuni asemanatoare sau recomandate, facand astfel navigarea mai usoara.
Ultima modificare făcută de GExGE; 10th November 2006 la 00:53.
moviereads.com - flip pages, not content
http://director.netul.ro/erotic_fete_pi**e_c**ve/
interesant url ... cred ca am repetat ce a spus GExGE dar oricum daca se merge pana aici eu nu mai comentez
Ultima modificare făcută de Aurel Dragut; 11th November 2006 la 11:14.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)