am reusit si eu sa fac 10 posturi azi
asa ca am putut sa iau lista de directoare
lista este incompleta si multe nu merg
am reusit si eu sa fac 10 posturi azi
asa ca am putut sa iau lista de directoare
lista este incompleta si multe nu merg
Ofera tu alta daca ai.....
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
90 % din ele merg
cand o sa am timp o sa fac o lista mai completa sa scriu in dreptul ficaruia daca vor link echange , daca transfera pr...
sper sa va fie utila
Ultima modificare făcută de Krumel; 8th August 2007 la 14:17.
Multumim.
L-am pus intr-un fisier .txt
E mai usor asa.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Salutare,
Astazi am observat ceva ciudat la statisticile oferite de statistics.ro , si anume faptul ca siteul meu, care are in medie 2500 vizitatori pe zi, imi arata astazi 24000 vizitatori la ora 16:00 si 7, 8 clickuri pe secunda. Inainte sa ma bucur pentru explozia de vizitatori, am tras cu ochiul si pe trafic.ro, care m-a adus inapoi cu picioarele pe pamant, si imi arata o cifra mai normala.
Am observat ca de vreo luna si ceva au mesajul acela ca lucreaza la imbunatatirea serviciilor, desi pana acum nu am vazut nici o schimbare ( in bine ).
Pentru lista initiala de directoare va rog sa luati in atentie inca unul. Este inca foarte mic si proaspat, sper ca in timp sa fie mai OK. Transfera PR, no reciprocal, no account, gratis. In max. 24 de ore se valideaza link-urile. www.inscrie-te.ro
AUTOTRAFIC, multumesc ca l-ai adaugat deja pe lista ta
colector - un director web recent care transfera PR, gratuit, nu necesita creearea unui cont, nu este necesar linkback, aproabarea siteurilor se face in 24-48 de ore.
Ultima modificare făcută de FireEyes; 1st September 2007 la 11:14.
O contributie mica la o initiativa laudabila
ro-pix.com
SEO-friendly, linkuri directe, thumbnail, backlink optional, verificare de backlinkuri in principalele motoare de cautare, fara colectare a adresei de e-mail, fara cont
Multumesc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)