@tolby
Ma intereseaza si pe mine lista
Da-mi pls un PM
@tolby
Ma intereseaza si pe mine lista
Da-mi pls un PM
Zina, directoarele romanesti cele mai bune sunt cele care iti ofera linkuri dofollow pe url-ul tau. Posibil sa ti se para cam general raspunsul, dar e cel mai cuprinzator.
Uite o lista cu directoare h__p://w_w.dirpedia.ro/directoare-generale.html - Daca nu vrei sa platesti, le iei la rand, le analizezi si vezi care iti sunt bune. Nu te pune nimeni sa inscrii in 100 pe zi (nici nu e indicat). E proiectul tau, nu trage nimeni de tine, faci cate poti.
Daca promovezi un site cu continut decent, inscrie-l si in linksdirector.ro. Daca respecta conditiile il aprob rapid si il public pe site, facebook si twitter.
Foarte interesant ce ne spune tolby.
Si da-mi pls un PM cu lista. Merci
tolby un pm cu aceasta lista ?
Salut tolby, vreau si eu un Pm cu lista, pare super interesant, spune te rog si ce pret ai, toate detaliile daca e pe romania sau pe engleza, etc etc. Posibil sa fie mia multi interesati.
@Tolby
sa inteleg ca doar vinzi lista sau faci si inscrieri in acele directoare?
PM me.
Nu vand lista insa nu am timp sa dau pm la toti cei care sunt interesati. Cine vrea sa vada lista de directoare sa se uite la profilul meu la Pagina personala.
Directoarele sunt ale mele si eu fac inscrierile,insa sa nu va ganditi ca le fac manual. Cand se inscrie un site fac script ca inscrierea sa fie facuta automat(un anumit nr de inscrieri pe zi cu descrierile si linkurile dorite)
Scuze celor carora nu le-am raspuns: am avut destula treaba si nu am mai intrat pe forum
O mica istorioara personala legata de directoarele web romanesti, oarecum ontopic.
Cand am inceput si eu sa invat cum poti exploata anumite sisteme de vot, am facut testul asta pe un director romanesc. Mi-am inscris blogul acolo si, profitand de o vulnerabilitate in sistemul lor de star ratings, am facut astfel incat toti vizitatorii mei sa imi dea automat note de 10 si am stat multa vreme pe primul loc la categoria bloguri si site-uri personale, plus pe prima pagina, intr-o lista gen Cele mai votate site-uri/Cele mai bine punctate sau asa ceva.
Rezultatul a fost insignifiant. Vizitatori.. nu stiu cred au fost mai mult de 100 pe luna.
E drept, nu cred ca va intereseaza pe voi traficul din directoare, ca banuiesc ca stiti ca valoreaza cam 0, si probabil va inscrieti pentru motoarele de cautare, asa ca sugestia mea ar fi sa incercati sa cautati directoare care pun pe prima pagina site-uri foarte votate/votate recent sau alte chestii de genul. Am "pacalit" de multe ori sistemele de vot pe site-uri romanesti, incercand sa imi ajut prietenii sa castige concursuri si pot sa va spun ca cele mai multe nu sunt asa bine securizate. Cu unele am avut de furca si a trebuit sa stau sa le analizez cu atentie javascript-ul din spate, dar cu altele... am avut nevoie doar de cunosinte de incepator.
Ah, si nu s-a prins nimeni niciodata. E drept, au spus unii ca s-au strans cam dubios de multe voturi, dar daca faci si votarea cu cap si nu cu mii de voturi in masa, ma indoiesc ca isi va da cineva seama.
poate e ora tarzie sau sunt eu greu de cap, dar nu mai inteleg.
deci ai acele 500 directoare si oferi serviciul de inscriere in ele (automat dar nu in toate deodata). daca e corect, vreau si eu un pret. (pagina 500backlinks.co.cc/choosepack.html nu merge)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)