Inca o problema rezolvata.
trafic.ro masluieste)))))))))))))))
nu cred ca cineva de la trafic.ro ar avea timp de asemenea chestiuni. mi s-ar parea aiurea, oricum clientii emag nu se uita pe statistici sa vada cati vizitatori intra, deci nu ii afecteaza cu nimic. pe deasupra banuiesc ca emag are si un contor intern si nu se bazeaza numai pe trafic.ro
btw: in ultimele 3 sapt, cea mai frecventa cautare in itpromo.ro este: 967428-0100 (este pe primul loc la google urchin)
singura problema pe care am remarcat-o la trafic.ro este ca are momente cand raspunde mai greu la requesturi, iar scriptul fiind de obicei in footer, pe IE se intampla sa nu se incarce pagina pana nu se termina si requestul catre trafic.ro, si pierzi clienti. dar cred ca treaba asta poate fi trecuta cu vederea avand in vedere cata informatie se proceseaza pe secunda, si prin faptul ca este un serviciu gratuit!
Serban Ghita - my website
ora cu cele mai multe afisari - 2.159.704 => medie de 599,92 cereri/secPostat în original de Serban @ Apr 20 2006, 10:28 AM) [post=13715
incepand cu 6 martie am rescris sistemul de logare. intarzierile care apar nu mai sunt din cauza softului ci a problemelor cu internetul.
niciodata nu am ignorat problemele, chia]
... avand in vedere cata informatie se proceseaza pe secunda, si prin faptul ca este un serviciu gratuit!
[/QUOTE]
ora cu cele mai multe afisari - 2.159.704 => medie de 599,92 cereri/sec
incepand cu 6 martie am rescris sistemul de logare. intarzierile care apar nu mai sunt din cauza softului ci a problemelor cu internetul.
niciodata nu am ignorat problemele, chiar daca serviciul este gratuit
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)