Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 40

Subiect: Director Web pe codRosu.ro

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

adson, mi se pare doar mie sau umbli cu cioara vopsita. Mai ai ceva sa ne marturisesti?

Ma intrebam mai devreme de ce pe paginile anunturilor ai link cu redirect, adica egal cu 0 pt siteurile inscrise, iar pe paginile categoriilor ai avea link dofollow? Ceva era putred la mijloc, pana am gasit raspunsul: Paginile categoriilor nu sunt indexate. In momentul de fata tu nu ai nicio categorie a directorului indexata, desi aproape toate paginile cu siteurile sunt.

http://www.google.ro/#hl=ro&q=site%3...cee54d50c99f74

Nu stiu daca e doar o coincidenta sau mai nou restrictionezi paginile categoriilor google-bot-ilor. Asteptam sa ne povestesti tu
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

adson este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    280
    Putere Rep
    34

Implicit

Draga Rares,

Nu restrictionam noi nimic, doar ca acel plugin pe care il folosim pentru director nu este foarte bine optimizat. Daca doresti sa te convingi il poti instala si tu sa vezi ce-i poate capul.

Iti multumesc pentru mesaj.

PS am verificat si eu link-ul dat de tine si din cate observ sunt si categoriile, probabil ca nu ne uitam unde trebuie sau vorbim despre lucruri diferite.
    Ultima modificare făcută de adson; 14th September 2010 la 19:34.

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Man, se pare ca tu nu stii unde sa te uiti, sau nu ai interes sa te uiti bine. Ceea ce vezi tu nu sunt categoriile, uitate la url-uri care s-au shimbat intre timp si care nu mai sunt valabile ("The link couldn't be found or no longer exists"). Spre norocul tau scriptul afiseaza contentul dar cand acele pagini vor disparea din cache ce vei mai face? Cum te vei mai justifica?

Orice ai spune tu, http://...../director-web/?go=5&cat=Sanatate este o pagina diferita de http://........./director-web/?cat=Sanatate

Repet, url-ul actual al niciunei categorii nu este indexat. Acum e bine? Arata-mi macar o categorie indexata cu url-ul actual...

adson, eu nu am afirmat ca restrictionezi ceva, doar am intrebat si asteptam o explicatie de la tine. Este foarte posibil sa fie doar o coincidenta faptul ca ai linkuri dofollow pe paginile categoriilor, iar acestea nu sunt indexate.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 14th September 2010 la 19:57.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    280
    Putere Rep
    34

Implicit

Draga Rares,

Tot ce fac eu aici este sa raspund la niste posibile probleme legate de directorul web de pe codrosu.ro. Nu ma justific cu absolut nimic pentru ca nu am de ce. Daca doresti sa intelegi si sa vezi ce se intapla atunci ma repet iti ofer plugin-ul, il instalezi si vezi cum se prezinta pe partea de SEO.

Mai mult de atat nu cred ca pot face pentru tine, nu am de unde sa stiu de ce Google a indexat ceva iar altceva nu.

O seara frumoasa.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

E ceva ciudat cu acest director codrosu.ro , nu are nimic indexat, chiar daca main page are PR 5
    nici categoriile din blog nu sunt indexate si nu au PR, ceea ce iar este ciudat
    In schimb articolele sunt indexate
    Link-urile sunt dofollow nu e nimic restrictionat in robots.txt , nu am o explicatie, tinand cont si de traficul foarte mare pe care il are, ceva nu se leaga.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de adson Vezi Post
    Draga Rares,

Tot ce fac eu aici este sa raspund la niste posibile probleme legate de directorul web de pe codrosu.ro. Nu ma justific cu absolut nimic pentru ca nu am de ce. Daca doresti sa intelegi si sa vezi ce se intapla atunci ma repet iti ofer plugin-ul, il instalezi si vezi cum se prezinta pe partea de SEO.

Mai mult de atat nu cred ca pot face pentru tine, nu am de unde sa stiu de ce Google a indexat ceva iar altceva nu.

O seara frumoasa.
    Adica sa iti rezolve el problema? Rezolva-o tu, ca e problema ta.
    Daca esti asa dornic pentru a ajuta din punct de vedere SEO, de ce ai redirect pe pagina site-ului inscris in sine? de ce nu oferi acolo link cu dofollow...? Pt ca in fond aia conteaza intr-un director.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    280
    Putere Rep
    34

Implicit

Cristi,

Daca eu consideram ca sunt probleme care pot fi rezolvate atunci o faceam fara sa fie nevoie sa arate cineva cu degetul catre ele. In acest moment pluginul e optimizat cu toate optiunile pentru a functiona maxim pe partea de SEO. Insisti cu o intrebare la care ma vad obligat sa repet inca odata, pluginul nu are alte optiuni decat ceea ce vedeti si voi ca poate face, daca aveti nevoie sa va convingeti va pot da plugin-ul sa-l testati.

Deci, nu e nevoie sa mai insistati cu intrebari de genul " de ce? " sau cu recomandari de genul " fa asa", acest plugin atat poate face, pe asta il avem momentan cu asta rulam.

O seara frumoasa si tie.

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

lovelife, nu e neaparat nevoie de robots.txt, exista multe alte posibilitati de a face asta.
    Una dintre ale ar putea fi:

$userAgent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
    if(stristr(strtolower($userAgent), 'googlebot') === FALSE) {
    //Afisam pentru vizitatori
    }
    else {
    //Afisam pentru boti
    }

Nu spun ca adson ar face asta, dar cum ati observat si voi, ceva pute la mijloc...

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    280
    Putere Rep
    34

Implicit

Rares,

Da, probabil ca pute atunci cand lipseste informatia. Informatia se poate obtine daca instalezi acel plugin. Pana atunci hai totusi sa pastram topicul asta curat.

Cine doreste sa inscrie site-ul in director in toate aceste conditii este binevenit cine nu la fel e liber sa aleaga.

Multumesc.
    Ultima modificare făcută de adson; 16th September 2010 la 01:39.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de adson Vezi Post
    Cristi,

Daca eu consideram ca sunt probleme care pot fi rezolvate atunci o faceam fara sa fie nevoie sa arate cineva cu degetul catre ele. In acest moment pluginul e optimizat cu toate optiunile pentru a functiona maxim pe partea de SEO. Insisti cu o intrebare la care ma vad obligat sa repet inca odata, pluginul nu are alte optiuni decat ceea ce vedeti si voi ca poate face, daca aveti nevoie sa va convingeti va pot da plugin-ul sa-l testati.

Deci, nu e nevoie sa mai insistati cu intrebari de genul " de ce? " sau cu recomandari de genul " fa asa", acest plugin atat poate face, pe asta il avem momentan cu asta rulam.

O seara frumoasa si tie.
    Pai imi pare rau sa trag eu concluzia asta, dar tocmai spui ca directorul tau este inutil din punct de vedere SEO.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SEO Spam Codrosu.ro
    De Nosfer în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 65
    Ultimul Post: 18th October 2010, 21:54
  2. Director Seo sau Director general?
    De matican în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th September 2009, 15:36
  3. Schimb de Link-uri cu codRosu.ro
    De adson în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0