Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
LogOn! Este adevărat ce spui dar GTmetrix, nu prea are legătură cu testele făcute de Google. Acolo se testează partea de SEO a unui website, cele mai bune practici, accesibilitate și performanță, toate legate de mobile. Genul acesta de probleme vin în general de la tema folosită. De ex., ai font cu 12Px, care esre foarte rău pentru dispozitivele mobile, ai link-uri prea apropiate și nu se pot accesa cu degetul (așa spune Google), ai text de culoare deschisă pe fundal gri, etc.

Toate aceste probleme se pot rezolva și este păcat să nu le rezolvi. Nu au legătură cu chat-ul. Mă rog, este alegerea ta dacă rezolvi sau nu.
Ideea era sa discutam despre ghid, dar iti multumesc pentru testare. Poti sa-mi spui ce audit folosesti? Ca la mine nu apar aceste lucruri semnalate de mine. Recunosc ca poate sa-mi scape mie.

Recomandarea mea ar fi sa te folosesti de astfel de instrumente pentru UX, nu pentru audit. De exemplu site-ul vostru are un delay prea mare la incarcarea de poze (lazy load). Degeaba faci aceasta optimizare doar pentru un audit mai bun, daca nu este benefic pentru experienta utilizatorului. Impresia lui va fi ca site-ul vostru are probleme de incarcare.

P.S.: site-ul nostru nu are tema, este custom