Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: TelexFREE - teapa sau oportunitate de a face bani buni ?

Afișare hibrid

narcis05 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2014
    Vârstă
    36
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Buna ziua ! Pachetul mare costa 1450 de dolari + 50 de dolari inscrierea + 50 de dolari abonamentul lunar .Deci pentru pachetul mare ai nevoie de 1550 de dolari , aproximativ 5000 de lei . Asa era cand m-am inscris eu , cam acum 2 luni , dar acum vor sa schimbe planul si inca nu am detalii despre cum o sa fie . La pachetul mare trebuie sa faci 5 anunturi ( copy ,paste 5 linkuri) toata treaba dureaza 5 min, iar ei pentru asta te platesc cu 100 de dolari pe saptamana. Vine 400 de dolari pe luna din care scadem 50 abonamentul. Investita o scoti cam in 4 luni si 2 sapt. dupa aia iesi pe profit si numai ai niciun stres . Atat castigi daca iti iei doar un pachet fara sa inscrii si alte persoane , de unde rezulta alte comisioane , si alti bani pe care trebuie sa ii incasezi.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de narcis05 Vezi Post
    Buna ziua ! Pachetul mare costa 1450 de dolari + 50 de dolari inscrierea + 50 de dolari abonamentul lunar .Deci pentru pachetul mare ai nevoie de 1550 de dolari , aproximativ 5000 de lei . Asa era cand m-am inscris eu , cam acum 2 luni , dar acum vor sa schimbe planul si inca nu am detalii despre cum o sa fie . La pachetul mare trebuie sa faci 5 anunturi ( copy ,paste 5 linkuri) toata treaba dureaza 5 min, iar ei pentru asta te platesc cu 100 de dolari pe saptamana. Vine 400 de dolari pe luna din care scadem 50 abonamentul. Investita o scoti cam in 4 luni si 2 sapt. dupa aia iesi pe profit si numai ai niciun stres . Atat castigi daca iti iei doar un pachet fara sa inscrii si alte persoane , de unde rezulta alte comisioane , si alti bani pe care trebuie sa ii incasezi.
    E teapa!
    Caut cu jingle.ro.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de narcis05 Vezi Post
    Deci pana acum ai scos 350 x 2 dolari. Corect? Ne poti arata o dovada in acest sens?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cei mai buni registrari
    De Broscoi în forumul Domenii
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 24th July 2011, 17:40
  2. Salutare, oameni buni !
    De Rhobur în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th July 2011, 16:45
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th May 2011, 11:15
  4. Cei mai buni Developeri