Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Eficienta google Adwords

dudu_tux este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit Eficienta google Adwords

Buna ziua,
    Sunt eficiente campaniile google adwords pentru vanzarea de software de nisa?
    Am contactat o firma care se ocupa de online marketing si mi-au spus ca pentru cuvantul cheie pe care il doream costul pe click era de 5.2$ si ca rata de conversie a vizitatorilor in clienti este de 0.5-1%...
    Dupa mici calcule am costatat ca trebuie sa dau 5200$ ca sa vand de 400-800$.
    Ce imi scapa?

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Care este termenul de au pus un CPC asa mare?

Iar rata de conversie de 0.5-1% este o rata medie pt un magazin online. Dar daca vizitatorii sunt targetati si cautarile sunt f specifice, atunci rata poate creste f mult. De exemplu, cei care cauta pe net "nume produs + review" vor converti mult mai bine decat cei care cauta doar "categorie produs", pt ca ei stiu deja ce produs vor, sunt interesati de el si acum mai cauta doar cateva review-uri inainte sa-l cumpere.

Era un articol cu fazele/etapele/stadiile prin care trece un client care cumpara online, sa vad daca-l gasesc.

LE: Vezi articolul asta scris de Cristian Ignat: http://www.cristianignat.ro/10-lucru...e-cheie-in-ppc
    Ultima modificare făcută de tymbark; 18th December 2012 la 08:59. Motiv: later edit
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

"MetaTrader 5" este termenul (Este un nume de platforma de tranzactionat pe pietele financiare, forex in special)
    Asta ar fi cuvantul cheie principal ca softul este pentru platforma asta (cum sunt pluginurile pentru wordpress de exemplu).
    Deci toti pentru publicitate online recomanda reclama platita la google si pana acum nimeni nu m-a convins ca se merita, si totusi am nevoie de reclama ca sa vand.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Hm... intradevar, competitia adwords este destul de mare si ar costa undeva in 3.5-4 euro pe click.

In cazul asta, te poti gandi la alte optiuni:

1) targetezi tot prin adwords alti termeni cu o competitie mai mica, long tail sau alti termeni asemanatori/sinonimi sau care sa aiba legatura cu asta. Oricum, pe nisa asta este competitie mare, deci n-o sa fie usor.

2) reclama facebook si targetezi persoanele cu interes pt forex, etc

3) post sponsorizat sau offer pe facebook. Poti testa pt cateva zeci de dolari. In loc sa ai 10 click-uri de 50 de dolari, de banii astia faci campanii frumusele pe FB
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu vreau sa caut pe cineva care sa se ocupe de toata asta, dar deocamdata nu m-a convins nimeni ca se merita.
    Am vorbit cu reprezentantul unei firme si nu m-a convis.
    Am facut putina reclama pe facebook, dar fara rezultate.(am ales bine interesele, dar cred ca la tari am dat rateu pt ca am ales tari din asia care mie mi se par cam sarace)

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de dudu_tux Vezi Post
    Eu vreau sa caut pe cineva care sa se ocupe de toata asta, dar deocamdata nu m-a convins nimeni ca se merita.
    Cauti pe cineva care sa-ti garanteze succesul in vanzari? Well...

PS : Ce buget ai/ce asteptari ai - trebuie sa-ti faci o predictie.
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu caut pe cineva care sa imi garanteze succesul in vanzari pentru ca stiu ca nu se poate asa ceva... dar nici sa imi spuna ca cuvantul cheie costa 5.2$ si dupa calcule ca ar trebui sa bag 5200$ ca sa vad de 800$ ca nu este rentabil.Vreau sa castig bani si nu sa vin cu ei de acasa.
    As spune ca un buget mic pentru inceput (300-500$)... Daca vad ca merge cresc bugetul pentru ca mai multi bani in publicitate atrage dupa sine mai multe vanzari.
    Pai prima asteptare este ca in prima luna macar sa imi scot banii pe care i-am bagat in publicitate+ inca ceva ca sa fiu per total pe 0 (acel ceva sunt taxele pentru procesatorul de plati)
    Si ma gandeam ca costul pentru publicitate sa nu fie mai mare de 30-40% din valoarea produsului...adica pentru a vinde un produs sa nu bag mai mult de 30-40$ ...

vood0o este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut dudu,

ai reusit ceva pana la urma? poate te putem ajuta noi cu campania sau sfaturi.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

@vood0o
    Ti-am trimis un mesaj privat.

lawrians este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    264
    Putere Rep
    30

Implicit

Pentru a vinde un produs nu trebuie sa targhetezi in adwords cuvantul cheie cu cea mai mare cautare din domeniu. Indiferent ca e related produsului tau sau nu. Mie, la 2 magazine online, cuvantul cu cel mai mare CPC si respectiv cel mai mare volum de trafic, imi genereaza cele mai mici vanzari. Incearca sa cauti longtail-uri...unde concurenta va fi sigur mai mica, deci implicit CPC mai mic. Ce face pluginul? Ce ar putea cauta un client ca sa gaseasca pe pagina ta exact ce si-a dorit? Sigur numele platformei nu iti va aduce multe conversii...dar iti va consuma multi bani. Bafta...si tine-ne si pe noi la curent.
    Am un blog cu Amenajari Interioare

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Wordai.com , o solutie eficienta?
    De Pîrvan Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th September 2012, 11:36
  2. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th August 2012, 21:24
  3. Google AdWords pentru domenii care au Google AdSense
    De gabi99 în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th October 2009, 15:33
  4. eficienta directoare web
    De mari în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th May 2008, 21:25
  5. Google Analytics prin contul de Google AdWords
    De tiery în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th January 2008, 18:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •