Chit ca nu fac adwords: Da, alaturi de seo, periodic trebuie incercate campanii adwords, banner, facebook. Se masoara eficienta si in timp se aleg cele mai bune cai de promovare.
Chit ca nu fac adwords: Da, alaturi de seo, periodic trebuie incercate campanii adwords, banner, facebook. Se masoara eficienta si in timp se aleg cele mai bune cai de promovare.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
Eu cred ca se merita sa faci o campanie adwords chiar si de proba sau pentru vizitatori pe un site/forum nou creat cu conditia sa fie pentru prima data cand folosesti acel cont adwords si sa primesti acel bonus de 200 de lei . ( platesti 50 si primesti inca 200 )
Aveti grija totusi sa nu va zgarciti sa platiti suma minima ( 40 de lei parca ) fiindca nu veti primi bonusul, trebuie platit si tva-ul .
Eu mi-am luat o teapa asa, nu am luat in calcul tva-ul si a trebuit sa platesc dn nou ca sa pot primi bonusul de 200 de lei .
Dar pentru servicii e un pic mai diferit decat un magazin online, se pot aduce vizitatori la nivel de judet sau oras.? cel cu magazinul online poate vinde in toata Romania cel cu serviciile tre sa tinteasca doar local. se poate face ceva in acest ge cu adwords?
Iti poti face o campanie care sa fie doar pe zona dorita ( un singur judet de exemplu), iti poti seta orele la care vrei sa apara anunturile tale etc.
Am un prieten care are un service auto in Bucuresti si majoritatea clientilor pe site ii vin din Adwords. Din cate am auzit cheltuie destul de mult pe luna, dar este multumit. Exact cum a zis si ZimZum se pot "sorta" vizitatorii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)