Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 33

Subiect: Metode de promovare fara seo

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    29

Implicit

Pe seo e rezolvat de mult si muncesc zilnic la asta,adwords e rezolvat de 3 ani cred +bannere.Free bannere generator nu folosesc,le facem manual,newsletter nu vreausa fac spam,am o baza de date mare si trimit la 2 saptamani 1 newsletter...Pe online de obicei este un pret recomandat sutn ok la preturi nu folosesc magia pretului scazut fara profit...nu functioneaza asa o firma cu angajati si chiri etc.Cu categorile sunt top top 3 aproape la 20 de cuvinte ...majoritatea 1...Bine am muncit 2 ani sa ajung acolo sper eu fara spam
    Bouce rate il am ok in jur de 20 cu +sau-..Lucrurile gratis nu mai functioneaza dupa o anumita perioada,vrei altceva,de asta am si deschis subiectul, sa cer pareri.

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    30

Implicit

@Nichita - vorbeam de content websites, care in citatul tau sunt "websites with large amount of content", cursul valutar nu intra in categoria asta. Poate un pic spre self service daca are tool de conversie valutara.

@Bogdan - iti urez mult succes in cresterea bounce rate-ului pe site-urile tale la 80%.

@scoopo - daca esti persoana juridica merg foarte bine siteurile de reduceri gen zumzi. N-am crezut in ele pana n-am incercat, le consideram la marginea spam-ului, asa. Unele sunt, dar daca alegi unul din cei mari, dupa toata birocratia te alegi cu foarte multe comenzi si awareness. Functioneaza si pentru word-of-mounth. In alta ordine de idei, atunci cand faci discounturi mergi pe perioade limitate pe care sa le scoti in evidenta, asta creste conversia deseori. Creeaza un call to action destept si pune-l in newsletter alaturi de un discount substantial. Fa un video inteligent si amuzant in care sa promovezi subtil si produsul sau siteul tau, da-le bloggerilor un motiv sa scrie despre tine.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    29

Implicit

Buna asta cu video (m-am gandit dar la ceva serios )nu la ceva funny merita incercata,si la zumzi etc am incercat ,problema este ca nu pot vinde produsele cu 70% discount,nu sunt servicii facute de mine sunt produse cumparate cu adaos de maxim 30 %,deci asta cade

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    282
    Putere Rep
    32

Implicit

Tin sa te contrazic Marylina in ceea ce priveste exprimarea ta "e un site mort si complet nefolositor".Eu cred ca un site cu bounce intre 40 si 60 cum are Bogdan este ok . Ar fi bun si un bounce mai mic dar asta este.Daca te gandesti putin o sa vezi ca am dreptate nu o lua ca 40-60% din pers ce intra pe site vad doar o pagina ci invers 40-60% din pers ce intra pe site vad mai mult de o pagina.
    Parca suna altfel nu ?
    Aici mai conteaza si tipul site-ului si multe altele.Eu pot sa zic ca la 40% bounce rate as fi oarecum multumit.
    Ultima modificare făcută de barzafurioasa; 14th November 2012 la 18:42.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    Tin sa te contrazic Marylina in ceea ce priveste exprimarea ta "e un site mort si complet nefolositor".Eu cred ca un site cu bounce intre 40 si 60 cum are Bogdan este ok . Ar fi bun si un bounce mai mic dar asta este.Daca te gandesti putin o sa vezi ca am dreptate nu o lua ca 40-60% din pers ce intra pe site vad doar o pagina ci invers 40-60% din pers ce intra pe site vad mai mult de o pagina.
    Parca suna altfel nu ?
    Aici mai conteaza si tipul site-ului si multe altele.Eu pot sa zic ca la 40% bounce rate as fi oarecum multumit.
    OFF: In exemplul meu real vorbeam despre: artasonora.info.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu nu vad nimik bun la 60% bounce...40% da e cat de cat ok (daca e site de articole) nu e bun.De obicei un site de calitate nu trece de 30%,se vede munca ta care o depui..daca e bine sau nu...Din ce vad parerile sunt impartite ,Dar Mai Mic Mai Bun in cazul nostru
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

thebluefox este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2014
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

0 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Ai incercat site-uri cu reduceri gen Vulping? Vizitatorii care iti ajung pe site pentru o reducere sunt super-targetati.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2014
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc super moderatorilor, pentru ca incurajati userii noi sa posteze pe forum. Probabil imi pierd vremea pe Seopedia.
    Ultima modificare făcută de thebluefox; 8th January 2015 la 12:49.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.816
    Putere Rep
    36

Implicit

Vezi ca nu esti pe softpedia , eu zic sa nu-ti mai pierzi vremea pe internet, iesi afara la dat zapada si faci un ban muncit.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2014
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Vezi ca nu esti pe softpedia , eu zic sa nu-ti mai pierzi vremea pe internet, iesi afara la dat zapada si faci un ban muncit.
    Ai vrut sa zici ceva inteligent? Inseamna ca tu faci bani fara munca? Sau probabil cei care curata zapada sunt niste amarati fara valoare.
    Ultima modificare făcută de Dan; 8th January 2015 la 13:28.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Metode gratuite de promovare a unui site
    De Nic în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th May 2011, 16:47
  2. Metode de promovare internationala, regionala, demografica si etno marketing
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th July 2009, 10:01
  3. Ce alte metode de promovare putem folosi?
    De opeth în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th October 2007, 14:39
  4. metode de promovare...in natura
    De zaducu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 7th August 2006, 23:15
  5. Ce alte metode de promovare putem folosi?
    De Razvan Pop în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th April 2005, 17:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •