Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 46 din 46

Subiect: alegere nume site.ro cu longtail keyword.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

ma faci curios de domeniu
    vechimea e foarte importanta, dar, dupa mine ( ca imp.) o clasez sub numarul de backlinkuri, continut. Felicitari.

Alex_TRK este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th November 2010
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut!
    Caut o solutie la o problema asemanatoare, una dintre ideile care mi-a trecut prin cap ar fi ceva de genul "e-pantofi-dama.ro", "e-carti-arhitectura.ro".
    Ce ziceti? Astept sa-mi dati cu ideea in cap!

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Alex_TRK Vezi Post
    Salut!
    Caut o solutie la o problema asemanatoare, una dintre ideile care mi-a trecut prin cap ar fi ceva de genul "e-pantofi-dama.ro", "e-carti-arhitectura.ro".
    Ce ziceti? Astept sa-mi dati cu ideea in cap!
    Slabe domenii, 2 cratime, nume lungi, si e-ul ala nu te ajuta la nimic, la fel de bine putea sa fie un z,y,k acolo.

Alex_TRK este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th November 2010
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Sa zicem ca vrei neaparat sa folosesti cuvintele cheie "carti arhitectura". Nu gasesti liber mare lucru, iar "e"-ul folosit te poate duce cu gandul la comert electronic, la vanzarea online de carti din domeniul arhitecturii, adica eu vad o mica diferenta intre "e" si "z", "y" sau "k".
    E un dezavantaj major sa ai 2 cratime? Mie mi se pare ca-ti prezinta cuvintele cheie mult mai clar, atat pentru dl google cat si pentru cineva care vede link-ul.
    E cam lung, si mie mi se pare, da' "n-am gasit alta rima"!

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Alex_TRK Vezi Post
    Sa zicem ca vrei neaparat sa folosesti cuvintele cheie "carti arhitectura". Nu gasesti liber mare lucru, iar "e"-ul folosit te poate duce cu gandul la comert electronic, la vanzarea online de carti din domeniul arhitecturii, adica eu vad o mica diferenta intre "e" si "z", "y" sau "k".
    E un dezavantaj major sa ai 2 cratime? Mie mi se pare ca-ti prezinta cuvintele cheie mult mai clar, atat pentru dl google cat si pentru cineva care vede link-ul.
    E cam lung, si mie mi se pare, da' "n-am gasit alta rima"!
    Nu cred ca Google este totul, iti pot pune pe masa zeci de domenii pe keyword phrases din doua cuvinte si fara cratima si care au sute de mii de cautari internationale / luna dupa date premium SemRush, si nu Adwords.

Cauta nume brandabil, si il dezvolti pe cuvintele cheie preferate de tine, si daca te gandesti sa incepi proiectul cat mai serios posibil nu ai nevoie de un domeniu care sa mearga exact pe firul cuvintelor cheie.
    Eu cand caut carti arhitectura gasesc o groaza de site-uri cu domenii care nu au treaba cu termenul "arhitectura" sau "carti", acestia cum au reusit ? Tu vei reusi mai mult ca sigur daca te tii de proiect pentru ca te concentrezi doar pe partea de carti arhitectura si nu carti de toate genurile cum este librarie.net.

Pentru cineva care vede link-ul ala cred ca va avea probleme sa mai intre o a doua oara.

Sper ca ti-am fost de ajutor,
    Eric

bogdanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th March 2007
    Posturi
    108
    Putere Rep
    36

Implicit E putin nasol

O sa intampini probleme cand vrei sa dai adresa cuiva verbal sau o adresa de mail sau sa o scrii pe o carte de vizita.

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. nume de domeniu
    De Bogdan Citoiu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th March 2010, 11:16
  2. nume site. Help
    De gigipok în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 27th July 2008, 16:19
  3. nume-blog.domeniu.com sau nume-blog.blogspot.com
    De jeremy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th November 2007, 22:27
  4. Alegere nume:nume.ro vs. enume.ro
    De wrc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th June 2007, 20:21
  5. nume de site romanesc
    De ciuboda în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th January 2007, 00:37

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •