ma faci curios de domeniu :)
vechimea e foarte importanta, dar, dupa mine ( ca imp.) o clasez sub numarul de backlinkuri, continut. Felicitari.
Versiune printabilă
ma faci curios de domeniu :)
vechimea e foarte importanta, dar, dupa mine ( ca imp.) o clasez sub numarul de backlinkuri, continut. Felicitari.
Salut!
Caut o solutie la o problema asemanatoare, una dintre ideile care mi-a trecut prin cap ar fi ceva de genul "e-pantofi-dama.ro", "e-carti-arhitectura.ro".
Ce ziceti? Astept sa-mi dati cu ideea in cap!:)
Sa zicem ca vrei neaparat sa folosesti cuvintele cheie "carti arhitectura". Nu gasesti liber mare lucru, iar "e"-ul folosit te poate duce cu gandul la comert electronic, la vanzarea online de carti din domeniul arhitecturii, adica eu vad o mica diferenta intre "e" si "z", "y" sau "k".
E un dezavantaj major sa ai 2 cratime? Mie mi se pare ca-ti prezinta cuvintele cheie mult mai clar, atat pentru dl google cat si pentru cineva care vede link-ul.
E cam lung, si mie mi se pare, da' "n-am gasit alta rima"!
Nu cred ca Google este totul, iti pot pune pe masa zeci de domenii pe keyword phrases din doua cuvinte si fara cratima si care au sute de mii de cautari internationale / luna dupa date premium SemRush, si nu Adwords.
Cauta nume brandabil, si il dezvolti pe cuvintele cheie preferate de tine, si daca te gandesti sa incepi proiectul cat mai serios posibil nu ai nevoie de un domeniu care sa mearga exact pe firul cuvintelor cheie.
Eu cand caut carti arhitectura gasesc o groaza de site-uri cu domenii care nu au treaba cu termenul "arhitectura" sau "carti", acestia cum au reusit ? Tu vei reusi mai mult ca sigur daca te tii de proiect pentru ca te concentrezi doar pe partea de carti arhitectura si nu carti de toate genurile cum este librarie.net.
Pentru cineva care vede link-ul ala cred ca va avea probleme sa mai intre o a doua oara.
Sper ca ti-am fost de ajutor,
Eric
O sa intampini probleme cand vrei sa dai adresa cuiva verbal sau o adresa de mail sau sa o scrii pe o carte de vizita.