Krumel, aia cu carti arhitectura era doar un exemplu. Pe nisa reala am inteles ca nu prea mai sunt domenii libere.
Strict dintre cele doua variante ale lui as alege prima varianta.
Versiune printabilă
Krumel, aia cu carti arhitectura era doar un exemplu. Pe nisa reala am inteles ca nu prea mai sunt domenii libere.
Strict dintre cele doua variante ale lui as alege prima varianta.
"frati-de-arme" :) nu va inchipuiti ca acesta este domeniul supus analizei, alta e nisa, dar cu aceeasi structura si logica a enuntului ( a domeniului)
se mai gasesc doar longtail in nisa. pentru varianta scurta a domeniului concurenta e acerba ( gen cartiarhitectura sau carti-arhitectura) Iar principalul concurent plasat nr 1 are exact ceva de genul carti-arhitectura-ieftine trafic de app 1000 unici pe zi , affiliate si incasari lunare estimate de ...5000-8000 lei ! Poate musc si eu de acolo :D
Chiar doresc sa am long tail pentru ca pot oferi preturi ieftine si o sa am rata de conversie mai buna cu o concurenta mai redusa, sub 500 linkuri catre domeniu, si vechime sub 2 ani pe domeniu.
Alex Dumitru --mi-ai placut, nu mai am sefi sau patron de mult dar acum ai vorbit ca un adevarat manager: "actioneaza!"
m-am hotarat : varianta scurta.
INTREBARE 2: Ce ati alege? .com sau .net pe romania? (Nu mai sunt variatiuni si nici alte .ro disponibile, cu sau fara cratima) Tot ca landing page pentru afiliate, bazat pe trafic, si nu fac brand. Clinetul trebuie sa cumpare prin intermediul siteului meu. Banuiesc ca a extensia COM e mai apropiata de company.
Eu am o slabiciune pentru .net (mi se pare ca suna mult mai ok in zeci de locuri). Cu toate astea insa, de cate ori am ocazia iau .com fara sa clipesc :)
Raspuns generalizat, stiu. Dar vorba lui Krumel, concluziile le tragi tu :D
Mie-mi place .com, pentru ca se retine mai usor. Dar in cazul tau, chiar nu conteaza :)
COM e cu doua liniute in domeniu, iar NET este fara liniuta. cred ca iau net. O alta problema ets ca daca tasteaza numele legat si pune RO in loc de NET ajunge direct la concurenta. la COM nu are unde sa ajunga ca sunt spamuri pe acele siteuri.
Acum si eu am o intrebare tot legat de domeniu, si la mine tot ce este bun este luat, si pe com si pe ro. Dar azi mi-a venit o idee sa iau un domeniu de genul pantofipantofi.ro
Ce ziceti, ar putea fi considerat spam pentru google, tinand cont ca eu vreau sa optimizez pe cuvnatul pantofi si alte combinatii long tail?
am vazut daca nu ma insel chiar domeniu cu hainehainute sau chiar hainedehaine si era cotat cam pe 4 in google deci a rezistat.
EDITARE: se pare ca nu le mai vad. au disparut. Poate nu e cea mai buna idee. Cu liniuta/cratima nu agreezi?