Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Inscrierea in Directoare=Penalizare Google?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

N-ai nicio siguranta ca nu nimeresti o lista de directoare in care iti sunt aprobate foarte repede linkurile.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de folobush Vezi Post
    am inscris si in 2500 de dir intr-o zi, nu-i nici o problema daca bagi peste 50 de titluri diferite plus 100 descrieri. Majoritatea directoarelor au un termen de validare foarte mare (dureaza si 5-7 luni) si mai si conteaza cum e indexat directoriul de catre google ( de obicei directoarele is indexate intrun ritm destul de lent)
    Asa cum tu ai avut o experienta neutra/pozitiva cu inscrierea de genul asta, asa au avut altii experiente negative, urmate de o penalizare. Adevarul e ca nu se poate generaliza nici intr-o parte nici in cealalta, dar daca vrei sa fii "on the safe side", iti iei mici masuri de precautie cand trimiti la atatea directoare.

folobush este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2007
    Posturi
    93
    Putere Rep
    0

Implicit

Am deja 5 site-uri(site-uri (eng) tinere fara backlinkuri) inscrise cu succes in directoarele bazate pe PHP Link Directory Script. Nu a fost nici o problema legata de penalizare (oricum stau in sandbox ceva timp, in dependenta de nisa) Am incercat si cu site-uri de 2-3 ani, la fel n-am apucat nici un filtru, plus am mai facut submit in 500 de sociale ( un site a zburat din index pentru o saptamana si a revenit in pozitii mai bune, restu doar s-au miscat un pic in sus )

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu de exemplu am patit invers cu unul din primele mele site-uri (ce-i drept, am incercat mai multe metode similare de linkbuilding, deci n-as putea baga mana in foc ca au fost doar directoarele de vina).

Dar cum ziceam si prin alte thread-uri. Cand faci SEO pe site-urile tale, iti permiti unele riscuri. Cand faci pentru un client, nu, pentru ca e obrazul tau in joc. Oricum pe nisele tari nu ai ce cauta cu linkuri din directoare, sunt egale cu zero daca nu le impingi din spate si cu linkuri naturale, sau macar cu editoriale platite.

Voodoo_H este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th February 2008
    Vârstă
    43
    Posturi
    27
    Putere Rep
    34

Implicit

Revenind:
    1 Concurenta e mare pt siteul nostru, peste 7milioane de rezultate. E un site romanesc din toate punctele de vedere.
    2 Domeniul are o vechime de 6-8 luni si a avut putine link-uri naturale in mod evident dat fiind ca era nepromovat si nestiut cam de nimeni.
    3 Marea intrebare: Daca inscrierea in directoare aduce penalizar,i pai asta e o arma clara impotriva concurentei, nu? Adica imi inscriu concurentii in 2000 de directoare de rahat, link-farms, si i-am terminat? Mi se pare inacceptabil si de necurpins sa existe penalizari. Inteleg sa fie complet ignorate, dar nu sa existe penalizari.

Aveti ceva informatii concrete? Undeva unde sa se explice clar acest aspect.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Voodoo_H Vezi Post

3 Marea intrebare: Daca inscrierea in directoare aduce penalizar,i pai asta e o arma clara impotriva concurentei, nu? Adica imi inscriu concurentii in 2000 de directoare de rahat, link-farms, si i-am terminat?
    Depinde de reputatia siteului concurentului. Dar da, in principiu cand concurenta are un site foarte slab, cu putine linkuri, poti sa le aduci penalizari folosind diverse metode de link spamming, xrumer in forumuri, sau siteuri adult si bad neighbourhood. De ce nu ar intra si bad directories in aceasta categorie?

Mi se pare inacceptabil si de necurpins sa existe penalizari. Inteleg sa fie complet ignorate, dar nu sa existe penalizari.
    Daca nu ar exista penalizari, spammeri si ar face de cap stiind ca nu risca nimic.

Da, ca despre majoritatea informatiilor seo vorbim din experienta. Tu te astepti ca google sa explice clar si raspicat care este algoritmul lor si cum poate fi pacalit? Oricum sunt multe articole care vorbesc despre partea negativa a influxurilor de linkuri rapide, si e unul dintre cel mai simplu experimente care se poate face, cred ca fiecaruia dintre noi i s-a intamplat cand era incepator sa faca aceasta greseala.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Revenind:
    1 Concurenta e mare pt siteul nostru, peste 7milioane de rezultate. E un site romanesc din toate punctele de vedere.
    2 Domeniul are o vechime de 6-8 luni si a avut putine link-uri naturale in mod evident dat fiind ca era nepromovat si nestiut cam de nimeni.
    3 Marea intrebare: Daca inscrierea in directoare aduce penalizar,i pai asta e o arma clara impotriva concurentei, nu? Adica imi inscriu concurentii in 2000 de directoare de rahat, link-farms, si i-am terminat? Mi se pare inacceptabil si de necurpins sa existe penalizari. Inteleg sa fie complet ignorate, dar nu sa existe penalizari.

1.Daca ai vrea sa faci rau concurentei , ai face-o siteurilor aflate primele in SERPs si/sau cu Pagerank-ul cel mai mare...putem presupune ca cei aflati in varful concurentei au acumulat linkuri multe si importante astfel incat 2000 de linkuri ,chiar venite intr-un timp scurt , nu-i vor afecta ...ba chiar s-ar putea sa ii ajute daca au trust mare .
    2.Desi nu este total exclus , este foarte putin probabil ca cineva sa inscrie un site concurent in 2000 de directoare "de rahat " ( trebuie mai intai sa le selecteze ) cu scopul de a-l afecta in SERPs , dar fara a avea certitudinea ca aceasta afectare va avea loc , ba chiar riscand sa-i faca un bine ( in cazul in care ,pe perioada in care este "lucrat" , siteul concurent obtine linkuri naturale ) .
    Eu nu am auzit pana acum de astfel de cazuri .
    Cred ca pe aceasta probabilitate foarte mica se bazeaza si Google .

graph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Posturi
    104
    Putere Rep
    37

Implicit

am avut avut acum ceva timp deschis un subiect asemanator, se pare ca pe mine inscrierea rapida + o mica intrerupere a server-ului unde era site-ul gazduit m-a afectat trecand pe rand de la pozitia 2 la 6 apoi la 15, nici in momentul actual nu a revenit pe 2....

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Revenind:

Din proprie experienta, inscrierea rapida in multe directoare a unui site foarte nou, in special pe o nisa comerciala, poate declansa triggerul de sandbox (ba chiar nu-i nevoie numai de directoare ci doar de numar mare de linkuri). Ma indoiesc insa ca un concurent ar "risca" o astfel de tehnica pentru ca ti-ar da o mana nesperata de ajutor in momentul in care iesi din groapa de nisip.

Graph, esti sigur ca a fost vina directoarelor?

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De ce nu mai are lumea incredere in inscrierea in directoare
    De palex1988 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 14th September 2009, 02:48
  2. Inscrierea in directoare web este uneori de pomana
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th May 2009, 08:18
  3. Intrebare despre inscrierea in directoare
    De username în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 22nd January 2009, 16:06
  4. Lista directoare romanesti care nu accepta inscrierea de subdomenii
    De mamulea în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd October 2008, 10:39
  5. Inscrierea In Directoare Web Straine?
    De meetzah în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 31st January 2006, 14:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •