netul, eu vad ca se vede bine....
Am pus si templateul default si tot asa face. Am sters mai demult scriptul, l-am instalat din nou si a mers bine. Am facut ceva modificari la template-ul meu (nu cel default) si iar nu a mai mers. Cand il schimb pe cel default (care e cel original, nemodificat, si care imediat dupa instalare mergea), iar nu merge...![]()
phpLD este prea misto chiar si in versiunea free. Super-customizabil
Netul, daca ai un template ok (cum e al tau) nu inteleg ce-ar fi nasol la directorul tauArata bine asa cum e ... Mie personal nu-mi plac:
- bannerul ala aruncat sus si searchul (care ambele adunate iti ocupa cam 25% din ecran cand se incarca directorul)
- ultimele linkuri si random links, cele de jos.
Dupa ce vad eu aici cred ca ai o problema in script. Poate nu l-ai dezarhivat ca lumea inainte de a-l pune pe site? Sau, daca folosesti tastatura de caractere in romana, si asta poate fi o problema ... mai uita-te prin fisierele de config / template. La mine se vede asa si tot phpLD folosesc. Sper sa-ti fi fost de ajutor![]()
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
Ok
Ma dau batut. M-am tot lasat pana acum pe o ureche dar o sa ma bag si eu in phld. Cu toate astea poate imi spuneti si cu ce pot face ceva de genul bewell.ro . Multumesc tuturos pana acum ptr. ajutor.
Asa mai invata (fura) omu'![]()
ai hack-urile pe forum si se instaleaza usor, cu cunostinte minime in coding rezolvi repede problema.
Boingeanu Ben
bewell.ro/director/ - asta tot un soft gen phpld are in spate. A facut exact ce-am facut si eu la un moment dat. S-a luat templateul de la cms-ul de prima pagina si s-au bagat frumusel tagurile/scriptingul de la director + rewrite ... si uite asa a integrat phpld in templateul respectiv![]()
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
Ceea ce recomanda si mai mult scriptul: suportul chiar bun, chiar si pentru free. Am facut o tampenie cat casa cu unul dintre directorul meu si am postat la ei. David (dezvoltatorul principal) s-a logat la mine si s-a uitat ce si cum. Super OK ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)