Pentru reduceri aplic formula (n-1) x 0.5 euro. Adica (7-1) x 0.5 = 3 euro reducere fata de pretul total initial. Pretul initial este 16,5, minus 3 euro reducere = 13.5 euro. Cred ca e ok. Ce zici?
Pentru reduceri aplic formula (n-1) x 0.5 euro. Adica (7-1) x 0.5 = 3 euro reducere fata de pretul total initial. Pretul initial este 16,5, minus 3 euro reducere = 13.5 euro. Cred ca e ok. Ce zici?
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
E ok ca esti colaborator vechi si ma bazez pe aceeasi calitate ca si pana acum. Trimite tot pachetul.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Vand 2 articole (plata prin paypal gift):
1. De ce nu este bine sa mancam la birou - 325 cuv - 1.5 euro
2. Secrete pentru stabilitatea unei relatii - 526 cuv - 2.5 euro
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Adaug inca un articol pentru vanzare:
3. De ce nu ne putem concentra la lucru - cauze si solutii - 406 cuv - 2 euro
Vreau eu 1. De ce nu este bine sa mancam la birou - 325 cuv - 1.5 euro
Trimite-mi PM cu datele platii.
Articolele precedente au fost vandute de acum o saptamana.
Adaug spre vanzare articolul "Cum sa nu te ingrasi in vacanta - 620 cuvinte" cu pretul de 3 euro (paypal gift).
Sunt gata sa-si gaseasca cumparatorii urmatoarele articole:
1 - Cum sa nu te ingrasi in vacanta - 620 cuv - 3 euro
2 - Metode naturale de albire a dintilor - 403 cuv - 2 euro
3 - (6) Sfaturi pentru cum sa mancam mai putin - 513 cuv - 2.5 euro
Astazi este ziua lui 400Trei articole noi scoase la vanzare. Restul au fost vandute.
1 - Ce sa faci ca sa pari mai inalta - 400 cuv - 2 euro
2 - Secrete ca sa mancam mai putine dulciuri - 410 cuv - 2 euro
3 - Sfaturi pentru reinnoirea garderobei - 400 cuv - 2 euro
Pret per pachet: 5 euro. Plata prin paypal gift.
mai adaug cateva articole de vanzare:
4 - Cum sa ne pregatim pentru Black Friday 2013 - 412 cuv - 2 euro
5 - Sfaturi pentru mentinerea siluetei - 607 cuv - 3 euro
6 - Sfaturi pentru o dieta de toamna - 703 cuv - 3.5 euro
7 - Tendinte in moda pentru toamna 2013 - 517 cuv - 2.5 euro
Continua seria articolelor de vanzare:
8 - Semne care ne arata ca imbatranim - 609 cuv - 3 euro
9 - 6 Secrete pentru o relatie fericita - 528 cuv - 2.5 euro
Nu uitati de reducerile la cumpararea mai multor articole (numar de articole -1) x 0.5 euro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)