Le-am cumparat eu pentru ca mi-au placut. Mersi. Totul a decurs fara probleme. Recomand.![]()
Le-am cumparat eu pentru ca mi-au placut. Mersi. Totul a decurs fara probleme. Recomand.![]()
Vand 2 articole:
1 - Cum putem avea un somn odihnitor - 522 cuv - pret 2.5 euro
2 - Recomandari pentru perioada de canicula 306 cuv - pret 1.5 euro
3.5 euro in loc de 4 pentru cine le cumpara pe ambele.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Dacă nu s-au dat le cumpăr eu, aștept mesaj cu adresa de PayPal.
Cele 2 articole au fost cumparate de Iulian Grecu. Voi reveni cand voi avea altele.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Salut, cam pe cand si alte pachete cu articcole ?
Bine v-am regasit, dragi colegi. Am de vanzare 3 articole:
1 - Cum sa ramai in forma odata cu inaintarea in varsta - 724 cuvinte - pret 3.5 euro
2 - Exercitii fizice simple de facut in aer liber - 624 cuvinte - pret 3 euro
3 - Beneficiile pepenelui verde asupra sanatatii - 325 cuvinte - pret 1.5 euro
Total 3.5+3+1.5=8 euro <- Oferta: 7 euro pentru cine le cumpara pe toate. Plata prin paypal (gift).
"Beneficiile pepenelui verde asupra sanatatii - 325 cuvinte" a fost cumprata de "avram".
Prin urmare se modifica si reducerea: au ramas articolele 1 si 2 cu pret total 6.5 euro. Oferta este 6 euro daca le cumpara cineva pe ambele.
Ultima modificare făcută de iuddavali; 26th July 2013 la 13:59.
Salut, iau eu cele doua articole ramase
Cele 3 articole au fost vandute:
- art 1 si 2 -> valentin
- art 3 -> avram
Voi reveni cand voi avea altele. Succes pana atunci.
Bine v-am regasit. Cateva articole noi pentru vanzare (plata prin paypal gift):
1 - 6 sugestii pentru imbunatatirea comunicarii la serviciu - 426 cuv - 2 euro
2 - Alimente care ne ajuta sa slabim - 525 cuv - 2.5 euro
3 - Cauze pentru tulburari ale somnului si solutii pentru o odihna eficienta - 507 cuv - 2.5 euro
4 - Cum sa avem un somn linistit in noptile calduroase - 460 cuv - 2 euro
5 - Cum sa pastram casa racoroasa pe timpul verii - 412 cuv - 2 euro
6 - Obiceiuri care ne ajuta sa avem o viata mai lunga - 564 cuv - 2.5 euro
7 - Optimismul ne da putere sa mergem mai departe - 605 cuv - 3 euro
Ca sa va faceti o idee despre cum scriu, uitati cateva linkuri catre unele articole vandute: link 1, link 2, link 3, link 4, link 5.
Cat costa toate?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)