Scriu articole premium, de calitate A+, in romana, momentan doar pe o gama oarecum restransa de nise. Nu este vorba de articole de duzina, pentru directoare de articole sau advertoriale pe site-uri indoielnice, este vorba de articole f bine documentate, informative, doar continut de calitate. Aveti mai jos cateva exemple de astfel de articole.

Articolele vor fi scrise pt utilizatori, nu pt motoarele de cautare, astfel ca imi rezerv dreptul de a refuza oferte de colaborare pt articole ce se vor optimizate pt keyword-uri fortate, ne-naturale, gen "importanta fructe alimentatie", "cazare ieftina 2014 mamaia litoral", etc.

Momentan, nisele principale sunt:Pt articole pe alte domenii, va rog sa-mi trimiteti PM, desi in principiu acestea sunt nisele principale, se exclud in start nisele tehnice (IT), sport, pariuri sau altele care n-au absolut nicio legatura cu cele de mai sus. Daca sunt oarecum related, discutam pe PM.

Pretul este de 25 RON/500 cuvinte, pretul total calculandu-se impartind numarul total (aproximativ) de cuvinte la 500 * 25 RON (de exemplu, pt 10 articole de 700 de cuvinte, pretul total va fi de 350 RON, media pe articol fiind de 700 de cuvinte - unele articole pot avea 680 de cuvinte, altele 720, etc)

Alte precizari:

  • Articolele vor fi de minim 500 de cuvinte fiecare - nu se accepta comenzi de articole de 200-300 de cuvinte
  • Se accepta comenzi de minim 1000 de cuvinte
  • Plata se va face integral la inceputul colaborarii (pt cei cu cel putin 5 buline verzi, reputatie pozitiva si vechime pe forum, plata se poate face integral in momentul livrarii a jumatate din articole)
  • Plata prin transfer bancar (eventual paypal)
  • Articolele vor fi scrise fara diacritice
  • Momentan, datorita timpului si resurselor limitate (o singura persoana care scrie articolele) si a faptului ca articolele necesita multa documentare in prealabil, limita de comenzi acceptate este undeva la 5000-7500 cuvinte pe saptamana (1000-1500 pe zi).


Oferta limitata!

Pt primii 3 clienti, pretul este de doar 20 RON/500 de cuvinte. Pt a evita orice confuzii sau neplaceri, cei interesati sunt rugatati sa-si "faca rezervarea" in acest thread si nu pe PM.

O seara placuta va doresc!