Citat Postat în original de Robert Vezi Post
Kaa, recitește ce am scris mai sus. Nu vorbesc în necunoștința de cauza, spre deosebire de tine. Onjn STIE cine a jucat la bet365! Și deja o parte dintre jucători au fost chemați la sediul onjn pentru a da cu subsemnatul. Și da, au fost date și amenzi.
Exceptand faza cu amenzile nu eu vorbesc in necunostinta de cauza ci Odeta...(cum o cheama pe aia de la conducerea ONJN.).
Cu amenzile am spus ce am spus pentru ca la fel este situatia de vreo 3 ani. La sfarsitul lui septembrie se fac niste controale si se cheama niste jucatori la sediu. Stiu asta pentru ca am un prieten care a fost chemat, nu o data ci de doua ori in ani diferiti . Nu a platiti nicio amenda.

In rest tot ce am spus este luat din declaratiile de presa ale tipei. Stiu ce zici pentru ca si eu urmaresc forumul respectiv, dar intre ce se scrie acolo si ce declara tipa am mai mare incredere in ea.
De altfel vezi intr-o declaratie recenta cand a zis ca pariorii vor fi identificati dupa retragerile in banci.

Ar fi bine sa se mai dea niste amenzi oricum, majoritatea probabil nu au bani sa le plateasca asa ca o sa trebuiasca sa faca niste munca in folosul comunitatii, se mai curata strazile... se mai vopsesc niste garduri...