Stirea aici:
Cod:realitatea.net/perchezi-ii-in-aceasta-diminea-a-la-proprietarii-unui-site-ilegal-cu-filme-seriale-i-emisiuni-tv_1807901.html
Stirea aici:
Cod:realitatea.net/perchezi-ii-in-aceasta-diminea-a-la-proprietarii-unui-site-ilegal-cu-filme-seriale-i-emisiuni-tv_1807901.html
Tocmai ce ma pregateam sa postez si eu stireaSunt curios daca e prezent si pe forum.
PS: Nu o sa inteleg niciodata SEOistii care ascund link-uri relevante sub tot felul de forme, numa sa nu fie link direct. Adica toata ziua punem link-uri artificial si cand sa dam unul relevant, il punem inactiv. E o chestie generala pe care am observat-o![]()
"Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013-2015, cei în cauză ar fi creat mai multe pagini de Internet, prin intermediul cărora ar fi pus la dispoziţia publicului şi ar fi retransmis, contra cost, programe ale unor posturi de televiziune cu acces restricţionat, fără a avea acordul acestora, încălcând astfel prevederile în materia drepturilor de autor."
nu cred ca este vorba de un site "obisnuit" de filme online. din cate inteleg era ceva pe baza de abonament, utilizatorii trebuiau sa plateasca pentru a viziona ceva.
Cred ca sunt din aia de videau abonamente pentru Dreambox.
SpiceTV
E aceeasi persoana care a introdus etnobotanicele(spice) in Romania... hmm destul de antreprenor baiatu
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)