Ce vreau sa intelegi e ca nu contest ideea ta, chiar mi se pare una buna, doar am scos la suprafata cateva lucruri care trebuie puse in discutie.
Referitor la membrii si drepturile lor, nu te gandi direct ca lucrurile vor merge ca unse, ci intreaba-te ce probleme ar putea aparea intre membrii, de ce ar aparea aceste probleme si sa te gandesti la eventuale solutii dinainte ca aceste probleme sa apara. Nu trebuie sa-ti spun eu ca multa lume e rea doar pentru ca poate, deci ar trebui sa concepi niste conditii aspre de acceptare in retea.
Iar referitor la pretul unui advertorial, ideea era de a pastra in interiorul retelei niste preturi cu X% mai mici intre membrii inclusi in retea, asta tocmai pentru ca reteaua sa prospere. Datorita unor factori mentionati ieri, unii membrii vor creste preturile doar pentru ca pot sau doar pentru ca asa li se pare lor corect si nu pe baza unor motive reale. Poate solutia ar fi o mica aplicatie care sa iti spuna pretul corect pe advertorial in functie de n factori: link-uri interioare, link-uri exterioare, vechime, PR, PA, DA, intervalul actualizarilor, IP-uri, etc.. adica sa mearga toti membrii pe aceleasi reguli .. te ocupi de site, atunci vinzi la pret mai bun .. nu te ocupi de site, vinzi pe 2 lei.

Răspunde cu citat