Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Grup / Retea Privata > 1000 site-uri

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit Grup / Retea Privata > 1000 site-uri

De cateva zile discut cu 2 persoane despre crearea unui grup de "lucru" din care sa faca parte proprietarii unui numar foarte mare de site-uri (>50).

Ideea este urmatoarea:

Fiecare membru din grup are in portofoliu minim 50 site-uri (domenii implicit) si le publica intr-o aplicatie, unde se pot filtra in functie de diverse date (nisa, ip , PR, external links, etc si pret). Tot in aplicatie se trec si alte site-uri de unde membrii grupului au cumparat si se pot cumpara links. In aplicatie ai diverse unelte de management a site-urilor si link-urilor, unelte private sau publice pentru membrii.

Avantaje:

Daca vreau sa cumpar 100 links (root domains diferite/ ip diferit) filtrez in retea si comand/platesc cele 100 de links. Identic pentru 50, 100, etc. In acest fel am rezolvat problema cu link-urile, "prosteala", evaluarea, disparitia link-urilor, etc.

Oricare dintre membrii grupului poate cumpara pentru el sau pentru clienti link-uri sau poate cere link-exchange.

Oricare dintre membrii poate adauga in portofoliu si implicit in aplicatie (baza de date) domeniile unor cunoscuti, fara ca acestia sa aiba acces la grup.

Preturile se negocieaza de membrii grupului in functie de pretentiile fiecaruia.

Info:

Nu se poate face grup cu posesori de 1 domeniu, sau 3-5, pentru ca atunci exista un risc major de penalizare. Grupul are succes doar daca este limitat si functioneaza pe baza de invitatie.

Eu de ex am aprox 100 domenii live acum, daca ne strangem 10 la fel, se fac 1.000 root domains Poti face multe cu 100 root domains, dar cu 1000 root pe ro ?

Imi surade ideea, asa ca astept si parerile voastre (daca aveti peste 5 domenii macar).

Daca exista membrii pe forum cu peste 50 de domenii, sa-mi dea PM. Putem incerca o astfel de idee/grup, ulterior oferind acces (daca se considera util) si pentru membrii cu portofoliu de 20-50 domenii (cu invitatie = recomandare), sau dupa caz, le adauga 1 membru din grup si tot el se ocupa si de publicare si plati.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

PhoeniXman este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Domeniile trebuie sa fie pe ip-uri diferite? conteaza vechimea site-ului? traficul? pot fi hostate pe hosting free gen blogger dar sa aiba domeniu dedicat? multumesc.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Domeniile trebuie sa fie pe ip-uri diferite? conteaza vechimea site-ului? traficul? pot fi hostate pe hosting free gen blogger dar sa aiba domeniu dedicat? multumesc.
    Ca sa intri in grup trebuie sa aduci cu portofoliu, iar decizia de acceptare sau nu (de la caz la caz), depinde de ceilalti. Este la stadiu de discutie, deci raspunsurile sunt "personale":

ip: DA si NU. Daca sunt majoritatea pe acelasi ip, atunci nu ma ajuta cu nimic.
    vechime: DA si NU. Depinde de %.
    trafic: Da si Nu, eu nu cumpar trafic, dar restul pot cumpara trafic.
    Blogger: Da si Nu. Da, doar daca procentul este mic. Eu am zis un minim de 50 site-uri (domenii), dar daca ai 45 domenii si 5 free, iar grupul aceepta, este ok.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Ca sa intri in grup trebuie sa aduci cu portofoliu, iar decizia de acceptare sau nu (de la caz la caz), depinde de ceilalti.
    Care ceilalti? Toti membrii vor avea un cuvant de spus? Sau numai cei de la conducere?

Cele mai mari retele au fost penalizate, de ce crezi ca a ta nu va fi?

Daca tu de exemplu vinzi cu 40 euro un advertorial, cei din grup vor mari preturile doar ca sa fie si ei in rand cu tine, dar in acest fel numarul tranzactiilor se va micsora infricosator, deoarece preturile vor deveni ireale. Ce solutie ai la aceasta problema?
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Care ceilalti? Toti membrii vor avea un cuvant de spus? Sau numai cei de la conducere?

Cele mai mari retele au fost penalizate, de ce crezi ca a ta nu va fi?

Daca tu de exemplu vinzi cu 40 euro un advertorial, cei din grup vor mari preturile doar ca sa fie si ei in rand cu tine, dar in acest fel numarul tranzactiilor se va micsora infricosator, deoarece preturile vor deveni ireale. Ce solutie ai la aceasta problema?
    Cine a zis de vanzare de linkuri? Ele se vor folosi exclusiv de catre membrii retelei, pentru "urcarea" diverselor proiecte.

LE: Am citit inca odata postarile. Eu as merge pe varianta cu "iti dau acces la siteul meu / imi dai acces la al tau", fara vanzare de linkuri. Intr-o astfel de retea, se pot face "n" combinatii.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Cine a zis de vanzare de linkuri? Ele se vor folosi exclusiv de catre membrii retelei, pentru "urcarea" diverselor proiecte.
    Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Daca vreau sa cumpar 100 links (root domains diferite/ ip diferit) filtrez in retea si comand/platesc cele 100 de links.
    In termeni mascati poti spune "iti dau acces la siteul meu / imi dai acces la al tau", dar asta tot nu ma lumineaza

Sa presupunem ca membru "x" intra in retea .. Va avea vreun cuvant de spus? Ce se intampla cand vede ca toti membrii ce vindeau advertoriale cu 5 euro, vor dori brusc 10 euro pe un advertorial din cauza unuia care vinde la suprapret? Ce garantie ai ca nu vor exista membrii concurenti in retea, iar unuia i se pune pata pe celalalt si face plangere ca site-ul cutarescu vinde advertoriale?

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Ce se intampla cand vede ca toti membrii ce vindeau advertoriale cu 5 euro, vor dori brusc 10 euro pe un advertorial din cauza unuia care vinde la suprapret?
    INTRETINERE RETEA 50 DE DOMENII/Luna

domenii 50 x $15 [domeniu + privacy] = 750/12 = $62,5
    host 50 x 3Euro [hosting] = 150 EURO
    content 50 x 2 art/luna = 100 x 30 ron/500cuv = 3000
    links pentru 50 de site-uri = 1500 ron [platesti pe cineva sa puna]

In final avem un tolat care arata cam asa:

3000 ron content
    1500 ron linkuri
    650 ron hosting
    200 ron domenii
    ----------------------------------------
    5350 ron = 1188 EURO

Ieftin?

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Cand a zis Tom de retea, el se referea la acea aplicatie care le monitorizeaza pe toate, nu a zis nimic de faptul ca-si asuma el responsabilitatea pentru toate cele 1000 de site-uri, deci fiecare isi plateste pentru site-urile lui si fiecare le intretine cum vrea .. Daca am inteles bine, aplicatia iti da doar acces la informatie si atat. Nu iti intretine nimeni altcineva site-urile cu care intri tu in retea.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Cand a zis Tom de retea, el se referea la acea aplicatie care le monitorizeaza pe toate, nu a zis nimic de faptul ca-si asuma el responsabilitatea pentru toate cele 1000 de site-uri, deci fiecare isi plateste pentru site-urile lui si fiecare le intretine cum vrea .. Daca am inteles bine, aplicatia iti da doar acces la informatie si atat. Nu iti intretine nimeni altcineva site-urile cu care intri tu in retea.
    Tocmai

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

Implicit

Vulnerabilitatea unei retele creste exponential cu numarul domeniilor precum si cu numarul operatorilor ei.
    Eu prefer sa-mi administrez in-the-house PBN-ul si nu l-as publica pentru nimic in lume in fata altor persoane.
    PBN-ul meu e cel mai important lucru , este unealta mea.

Ideea ta e indrazneata Tom dar nu traim intr-o lume perfecta asa ca pana la finele anului prezic ca reteaua propusa de tine de 1000 de domenii va fi banata de G.

M-as baga doar cu domeniile din esalonul secund, al doilea PBN "de back-up" , caz in care ceilalti membri ai retelei propuse de tine s-ar simti trisati ca "pun la bataie" niste domenii slabe si mi-ar bate obrazul.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand retea site-uri jocuri
    De PhoeniXman în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 14th June 2012, 22:25
  2. Sectiunea Marketplace - Privata
    De Claudiu B în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th May 2012, 19:03
  3. pensie privata
    De ibaldazar în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th January 2011, 14:26
  4. Optimizare site ( retea sociala )
    De Cristi G în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th July 2009, 19:27
  5. Vand retea de site-uri: L1.Ro
    De Blizard în forumul Domenii
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 18th May 2008, 23:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •